Ovo je Srpkinja koju je ubio sin u Francuskoj, komšija otkrio jezive detalje: “Niko nije čuo njene vapaje, krvi je bilo na dva mjesta”

“Nisam čuo žrtvu. Izašao sam napolje jer je otac vrištao i pokušavao da pozove pomoć. Desetak minuta kasnije stigli su policija i vatrogasci. Za to vrijeme, sin je pobegao iz kuće. Nakon nekog vremena vratio se pješke, policajci su ga bacili licem na zemlju i vezali mu lisice”, ispričao je komšija

Srbin star oko 20 godina uhapšen je u Francuskoj zbog sumnje da je nožem brutalno izbo majku B. B. (52). Tijelo nesrećne žene nađeno je u kuhinji gdje je, kako se pretpostavlja, nakon jurnjave sin sustigao i više puta ubo nožem!

Kako se ranije pisalo, jezivo ubistvo dogodilo se prošle nedjelje. Telo B. B. pronašao je suprug sa kojim ima, pored sina osumnjičenog za ubistvo, još jednog sina i ćerku.

” Ubistvo nesrećne žene dogodilo se 12. marta oko 14.45 sati u njihovoj kući u naselju Bjukser o Dam, sjeverno od Nansija”, piše “L’Est Republicain”.

Kako su komšije kazale, niko nije čuo dozivanje u pomoć nesrećne žene, ali su zato čuli zapomaganje njenog supruga.

“Nisam čuo žrtvu. Izašao sam napolje jer je otac vrištao i pokušavao da pozove pomoć. Desetak minuta kasnije stigli su policija i vatrogasci. Za to vrijeme, sin je pobegao iz kuće. Nakon nekog vremena vratio se pješke, policajci su ga bacili licem na zemlju i vezali mu lisice”, ispričao je komšija.

Prema njegovim riječima on je ulazio u kuću jezivog ubistva.

“Policija me je zamolila da budem svjedok tokom pretresa kuće od strane žandarma. Tijelo žrtve je tada već bilo odnijeto, ali sam vidio da je krvi bilo na dva mjesta: u trpezariji i u kuhinji”, rekao je prvi komšija nesrećne porodice i dodao da srpska porodica u ovoj kući živi oko 10 godina.

Kako je komšija objasnio, to, nažalost, nije prvi put da ova porodica ima probleme, prenosi “Blic”.

“Policija je i ranije intervenisala u ovoj porodici. Prije četiri godine taj isti mladić nožem jurio oca po dvorištu. Prije tri godine čekićem je razbio stakla na nekoliko vozila. Kada su žandarmi došli, on je još držao alat u ruci. Nešto sa tim mladićen nije bilo kako treba. Moglo se naslutiti da će se loše završiti…” ispričao je komšija za lokalne medije.

Foto: Društvene mreže

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!