URA: Građanin Bara pozvao na ubistvo Abazovića, gradonačelnik Raičević aplaudirao (VIDEO)

Iz te partije su dodali da pozivaju Raičevića da podnese ostavku zbog “sramnog, nedoličnog i nečojskog ponašanja”, te da “uputi izvinjenje”. Pozvali su nadležne državne organe da promptno reaguju i procesuiraju vinovnike ovog događaja

Građanski pokret (GP) URA saopštio je danas da je u Baru, na Otvorenoj javnoj raspravi o Nacrtu prostornog plana Crne Gore, jedan od građana pozvao na ubistvo predsjednika GP URA Dritana Abazovića, a da je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević aplaudirao.

“Nezapamćeni skandal desio se danas u Baru gdje se održava Otvorena javna rasprava o Nacrtu prostornog plana Crne Gore, gdje je jedan od građana pozvao na ubistvo Dritana Abazovića, a za sve to dobio podršku u vidu aplauza od strane predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića (DPS)”, ističe se u saopštenju GP URA.

❗️ Aktivista DPS-a, uz podršku gradonačelnika Bara i poslanika DPS-a Dušana Raičevića, poziva na ubistvo Dritana Abazovića▪️Nezapamćeni skandal desio se danas u Baru gdje se održava Otvorena javna rasprava o Nacrtu prostornog plana Crne Gore, gdje je jedan od građana pozvao na ubistvo Dritana Abazovića, a za sve to dobio podršku u vidu aplauza od strane predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića (DPS).▪️Pozivamo predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića da podnese ostavku zbog sramnog, nedoličnog, nečojskog ponašanja i uputi izvinjenje, a nadležne državne organe da promtno reaguju i procesuiraju vinovnike ovog događaja.▪️Ovo je rezultat petogodišnje kampanje linča koju DPS vodi protiv Dritana Abazovića, Građanskog pokreta URA i svih funkcionera i članova naše partije. Bar je oduvijek bio grad multikulturalizma, suživota i tolarancije. Ovakve izjave bacaju ljagu na sve ono što Bar predstavlja u bogatoj crnogorskoj istoriji i kulturi.Više na:👇🏻https://ura.org.me/vijesti/ura-aktivista-dps-uz-podrsku-gradonacelnika-bara-poziva-na-ubistvo-dritana-abazovica/

Posted by Građanski pokret URA on Tuesday, March 12, 2024

Iz te partije su, pišu “Vijesti”, dodali da pozivaju Raičevića da podnese ostavku zbog “sramnog, nedoličnog i nečojskog ponašanja”, te da “uputi izvinjenje”.

Pozvali su nadležne državne organe da promptno reaguju i procesuiraju vinovnike ovog događaja.

“Ovo je rezultat petogodišnje kampanje linča koju DPS vodi protiv Dritana Abazovića, Građanskog pokreta URA i svih funkcionera i članova naše partije. Bar je oduvijek bio grad multikulturalizma, suživota i tolarancije. Ovakve izjave bacaju ljagu na sve ono što Bar predstavlja u bogatoj crnogorskoj istoriji i kulturi”, zaključuje se u saopštenju GP URA.

Foto: Građanin Bara koji je, po tvrdnjama GP URA, pozvao na ubistvo Abazovića (Printscreen/GP URA)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!