Tragedija u Baru: U požaru stradale četiri osobe, među njima dvije maloljetne i devetnaestogodišnja djevojka

Još uvijek se ne zna uzrok požara koji je izbio u ranim jutarnjim satima. Uviđaj je završen, a tijela odnijeta na obdukciju. Službenici na licu mjesta kazali su da će se uzrok požara znati za dva do tri dana

Četiri osobe stradale su u požaru u Baru, u naselju ispod brda Volujica.

Među stradalima je devetnaestogodišnja djevojka, dvoje maloljetnika i jedna ženska osoba, rečeno je “Vijestima” iz Crvenog krsta i policije.

“Vijestima” je nezvanično potvrđeno iz policije da je jedna osoba povrijeđena i sa blagim opekotinama.

Još uvijek se ne zna uzrok požara koji je izbio u ranim jutarnjim satima.

Tužiteljka Mirjana Tankosić Vučinić je jutros bila na licu mjesta.

Uviđaj je završen, a tijela odnijeta na obdukciju. Službenici na licu mjesta kazali su da će se uzrok požara znati za dva do tri dana.

“Nisam iznenađena, samo smo čekali da se ovako nešto desi jer o Romima u Baru ne brine niko. Samo je bilo pitanje kolika će biti šteta”, rekla je Ljiljana Vujović iz NVU “Žene Bara”, koja je u stalnom kontaktu sa porodicom preminulih, koju je posjetila.

“Ovo je Crna Gora danas. Ovome bi trebalo da se da prioritet, da se kanemo politike i konačno brinemo o ljudima. Mislim da bi država trebalo da ima određeni stav i nađe način da pomogne opštinama u brizi o ovim ljudima”, dodala je.

Na lice mjesta došli su predstavnici Centra za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj, kako su kazali, da razgovaraju sa porodicom preminulih.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević najavio je dolazak sa predsjednikom Romskog savjeta, a “Vijestima” je potvrdio da je već bio u Sokolani oko šest časova ujutru.

Foto: Printscreen/”Vijesti” video

Idi na VRH
error: Content is protected !!