Dejan Milojević sahranjen u Beogradu

Na sahranu su došli i predstavnici poslednjeg Dejanovog tima Golden Stejt Voriorsa, predvođeni trenerom te ekipe Stivom Kerom i generalnim menadžerom Majkom Danlivijem

U Beogradu je, na Novom bežanijskom groblju, sahranjen bivši košarkaš i košarkaški trener Dejan Milojević. Prije toga je održano opelo u crkvi Svetog apostola Tome.

Dejan Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara. Radio je kao pomoćni trener u Golden Stejt Voriorsima i u trenutku srčanog udara taj tim je bio na gostovanju Juta Džezu.

Između ostalih, prenosi N1, na sahrani su Željko Obradović, Luka Mitrović, Ratko Varda, Novica Veličković, Igor Rakočević, Predrag Danilović, Dejan Tomašević, Vladimir Radmanović…

Na sahranu su došli i predstavnici poslednjeg Dejanovog tima Golden Stejt Voriorsa, predvođeni trenerom te ekipe Stivom Kerom i generalnim menadžerom Majkom Danlivijem.

Komemoracija povodom Milojevićeve smrti je održana u subotu u Skupštini grada Beograda.

Milojević je bio trostruki MVP ABA lige, igrao je za FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasraj, a radio je dugi niz godina kao trener Mege. Između ostalih trenirao je Nikolu Jokića, što mu je bila i možda najznačajnija referenca da ga zove Golden Stejt sa kojim je kao pomoćnik osvojio NBA ligu 2022. godine.

Od Dejana su se u prethodnih nekoliko nedjelja oprostili svi njegovi timovi, Golden Stejt, Mega, Partizan, Budućnost, Valensija… Iza sebe je ostavio suprugu Natašu, ćerku Mašu i sina Nikolu.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!