Tetka kupila ljekove koje je ćerka (14) dala ocu: Omamila ga, pa otvorila vrata da uđu majka i ljubavnik

U objavi zbog čega im je određen pritvor se navodi da su taj dan u popodnevnim časovima, nakon što je maloljetnica usitnila veći broj tableta “treana” od 10 miligrama, koje je na molbu osumnjičenih kupila Andreina sestra V. M, pomiješala sa vodom, da bi po dogovoru sa osumnjičenima, maloljetna ćerka u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću oca i napravila mu limunadu sa vodom u kojoj se nalazio izmrvljeni prah u namjeri da ga tako omami i uspava

Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor Andrei Kajganić i Draženu Lazareviću osumnjičenim za teško ubistvo Saše Kulišića iz Doboja.

Kako piše Srna, osumnjičenima se stavlja na teret da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloljetnom kćerkom prvoosumnjičene, 29. januara tabletama omamili Sašu Kulišića u namjeri da ga ubiju, prenosi Srpskainfo.

U objavi zbog čega im je određen pritvor se navodi da su taj dan u popodnevnim časovima, nakon što je maloljetnica usitnila veći broj tableta “treana” od 10 miligrama, koje je na molbu osumnjičenih kupila Andreina sestra V. M, pomiješala sa vodom, da bi po dogovoru sa osumnjičenima, maloljetna ćerka u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću oca i napravila mu limunadu sa vodom u kojoj se nalazio izmrvljeni prah u namjeri da ga tako omami i uspava.

Tablete su maloletnica i prvoosumnjičena i u ranijem periodu davale Kilišiću, a da on za to nije znao.

Nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je oštećeni zaspao, ostavila je otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost, nakon čega su maloljetnici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata.

Osumnjičeni su potom ušli u sobu gdje je Saša spavao, pa su ga vezali tako što su mu oblijepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali nekoliko udaraca od kojih je krvario.

Potom su ga iznijeli iz kuće i putničkim karavan vozilom odvezli u šumu u neposrednoj blizini pored izletišta Preslica gdje su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predjelu stomaka, usled čega je nastupila smrt. Takvog su ga ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu.

Sudija za prethodni postupak juče je Kajganićevoj i Lazareviću odredio pritvor zbog krivičnog djela teško ubistvo.

Kulišićevo tijelo je, piše “Blic”, pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga, dok se Lazarević tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano.

Sumnja se da je Kulišić u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Foto: Saša Kulišić (Facebook)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!