Teški zločin u Doboju: Otrovala sa ljubavnikom (19) muža, pa ga ponoći odvezli na izletište, izbola ga nožem i vezala za drvo

Istragom je utvrđeno da su ubice danima prije iznajmili auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboj i detaljno isplanirali zločin. Da nešto nije u redu sa porodicom Kulišić prva je otkrila njihova kuma koja je juče oko 11 časova primijetila krvave tragove u kući i ostavljene djevojčice

Teško ubistvo je prijavljeno juče oko 11 časova kada je kuma žrtve i osumnjičene primijetila krvave tragove u porodičnoj kući.

Prema prijavi vidljivi su bili tragovi krvi, a u kući su ostale dvije maloljetne kćerke, piše Srpskainfo.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj izjavio je da se radi o monstruoznom ubistvu čiji je motiv ljubavna veza supruge ubijenog i njenog saučesnika.

U početku se mislilo da je u pitanju nasilje u porodici, a djeca su odmah zbrinuta.

Oko 13.50 nakon dojave građana pronađeno je tijelo vezano uz drvo i obavljen je uviđaj.

Utvrđen je identitet žrtve da se radi o Saši Kulišiću.

Policija tokom istrage otkrila identitet osumnjičenih L.D. (19) i ženske osobe A.K.

Osumnjičeni je odmah uhapšen, a ubrzo je utvrđeno da je njegova supruga pobjegla u Banjaluku, gdje je locirana i uhapšena.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj potvrdio je da su tokom istrage izvršeni pretresi u Petrovu odakle je osumnjičeni i lokacija u Doboju.

Istragom je utvrđeno da su ubice danima prije iznajmili auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboj i detaljno isplanirali zločin.

Radinković je otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću, prenosi “Blic”.

“Zasad imamo informaciju da je na dan dva prije određena vrsta lijekova, ne znamo još tačno čega, sipana u vodu, limunadu, iz razloga da bi se što je više moguće oneosposobio i da ne bi mogao pružati otpor”, rečeno je iz dobojske policije. Zasad što imamo motiv, to je ljubavna veza između A.K. i D.L. Sad vidjećemo u daljoj istrazi da li ima drugog motiva, da li je to koristoljublje ili slično”, rekao je Radinković, prenose Nezavisne.com.

“Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je njegova supruga”, otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, A K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Radinković je otkrio da su monstruozni ljubavnici danima pre detaljno isplanirali zločin i iznajmili stan u Banjaluci.

Supruga žrtve i njen ljubavnik odvezli su Sašu Kulišića iz porodične kuće u Doboju u noćnim satima 30. januara.

Majka ubica je ostavila svoje dvije ćerkice u kući.

Brutalnost i svirepost ubistvo u Doboju stavljaju u sam vrh teških zločina.

Da nešto nije u redu sa porodicom Kulišić prva je otkrila njihova kuma koja je juče oko 11 časova primijetila krvave tragove u kući i ostavljene djevojčice.

Foto: Saša Kulišić (Facebook)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!