Rada Aleksića, oca tragično stradalog Srđana, pitali da li mu je milo što je umro jedan od onih koji su mu ubili sina…

„Pitaju mene je li mi milo. Pa, zamislite, takvo pitanje! Pa dokle smo dogurali! Nije mi milo, ja žalim toga čovjeka. Ja ne osuđujem njega, osuđujem one koji su stvorili takve uslove da ginu mladići kao što je Srđan i hiljade i hiljade takvih Srđana“, rekao je Rade Aleksić, prenosi BIRN

Polaganjem cvijeća na grob, u Trebinju je obilježena 31. godišnjica smrti Srđana Aleksića, momka koji je, da bi ostao čovjek, izgubio svoj život.

Srđan Aleksić je umro od posljedica udaraca zadobijenih u centru grada od nekoliko rezervista VRS dok je branio sugrađanina Alena Glavovića.

Srđanov otac Rade je sa nekoliko prijatelja i predstavnikom Gradske uprave položio cvijeće na Srđanov grob i rekao da je prije mjesec dana umro jedan od učesnika Srđanove smrti.

„Pitaju mene je li mi milo. Pa, zamislite, takvo pitanje! Pa dokle smo dogurali! Nije mi milo, ja žalim toga čovjeka. Ja ne osuđujem njega, osuđujem one koji su stvorili takve uslove da ginu mladići kao što je Srđan i hiljade i hiljade takvih Srđana“, rekao je Rade Aleksić, prenosi BIRN.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!