Lice Fokusa: Nebojša Nebo Bandović, bivši fudbaler koji u SAD na terenu trgovine nekretninama ostvaruje sjajne rezultate

Nebojša Nebo Bandović, nekada najtraženiji mladi jugoslovenski fudbaler i bivši reprezentativac Crne Gore i SFRJ koji je nakon Crvene zvezde,  na opšte čuđenje poznavaoca najvažnije sporedne stvari na svijetu, karijeru nastavio SAD,  briljirao je u malom fudbalu (indoor soccer) noseći dres Sent Luisa i Hjustona.

Popularni Nebo je tada bio All Star igrač, a osvajao je i titule MVP-a. Nemilosrdno je tresao mreže protivničkih golmana, ali je uvijek kod njega ostala ta žal zašto karijeru u velikom fudbalu nije nastavio u Evropi.

Jer Bandović je, kako je nedavno priznao Dejo Savićević, bio čak talentovaniji i od njega.

Rođeni Nikšićanin živi danas u Majamiju, sjajne rezultate ostvaruje na terenu biznisa.

Ima dvije kompanije. Jedna se bavi nekretninama (zgrade, apartmani i komercijalne zgrade u Teksasu i Majamiju), a druga je rilistejt kompaniju ‘NB Elite Realty’ koja posluje u pet država. Za Neba radi oko  1.000 agenata.

Kaže da sve što nije postigao u  velikom fudbalu je postigao u biznisu.

PRIČU O NEBOJŠI BANDOVIĆU MOŽETE PROČITATI NA SLEDEĆEM LINKU

Za njega je Savićević kazao da je bio talentovaniji fudbaler: Nebojša Nebo Bandović je uspješan biznismen u Americi, oko 1.000 agenata radi za njegovu kompaniju

Idi na VRH
error: Content is protected !!