Spajić sa crnogorskom dijasporom u Belgiji: Izgradnja putne infrastrukture omogućiće ravnomjeran razvoj države

Spajić je okupljenima približio planove 44. Vlade za razvoj države, posebno naglasivši, kako su naveli, brojne infrastrukturne projekte

Izgradnja putne infrastrukture omogućiće ravnomjeran razvoj države, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

On je to kazao na sastanku sa crnogorskom dijasporom u prostorijama Ambasade Crne Gore u Belgiji, tokom zvanične posjete Briselu.

Spajić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, okupljenima približio planove 44. Vlade za razvoj države, posebno naglasivši, kako su naveli, brojne infrastrukturne projekte.

On je istakao veliku ulogu dijaspore, “koja je praktično most naše zemlje sa Belgijom”.

Predsjednik Udruženja crnogorsko-belgijskog prijateljstva „Montenegro“ Goran Vratnica se zahvalio Spajiću na prilici da u, kako je naveo, neposrednom razgovoru razmijene mišljenja i upoznao ga sa projektima, kojima promovišu Crnu Goru u Belgiji, prenose “Vijesti”.

“Sastanku su prisustvovali i ambasador Crne Gore u Kraljevini Belgiji, sa sjedištem u Briselu, Ivan Leković, šef kabineta predsjednika Vlade Branko Krvavac i savjetnica predsjednika Vlade za vanjske poslove”, zaključili su u saopštenju.

Foto: Vlada Crne Gore

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!