“Mozak sat i po nije imao dotok kiseonika”: Vujošević se slomio, u suzama otkrio detalje drame prije smrti Milojevića (VIDEO)

“Kako da vam kažem, užasna vijest. Kada sam vidio, neko mi je poslao sliku… Mislim da imate, njegov sin… Stavio na mrežu sa zen porukom: ‘Bio si mi sve’”, rekao je Vujošević, a onda su ga preplavile emocije

Vijest o smrti košarkaškog trenera Dejana Milojevića pogodila je javnost, a emotivne reakcije ne prestaju.

O tome kakav je bio i koliko mu je značio, legendarni Duško Vujošević je govorio kroz suze, koje nije mogao da sakrije prilikom gostovanja u programu televizije Nova S.

Čuveni strateg Partizana je biranim riječima govorio o Milojeviću.

“Kako da vam kažem, užasna vijest. Kada sam vidio, neko mi je poslao sliku… Mislim da imate, njegov sin… Stavio na mrežu sa zen porukom: ‘Bio si mi sve’”, rekao je Vujošević, a onda su ga preplavile emocije.

Nekadašnji strateg Partizana je tom prilikom otkrio i pojedine detalje vezane za kobno veče u Solt Lejk Sitiju.

“Juče posle dijalize zvao me je Milenko Tepić i pitao me: ‘Jesi li čuo za Milojevića?’ Rekao mi je da je imao težak infarkt i da je pitanje da li će da preživi. Bio sam zaprepašćen. Posle se ispostavilo da do operacije nije sat i po mozak imao dotok kiseonika, da je to eksplodiralo. Vjerovatno će se pokazati da je veliki tromb začepio neki krvni sud”, otkrio je Vujošević.

Dejan Milojević je, prenosi sportalblic.rs, preminuo u srijedu, u 47. godini od posledica srčanog udaraca. Njegov poslednji angažman bio je u Golden Stejt Voriorsima sa kojima je krenuo na utakmicu protiv Jute, kada mu je veče prije pozlilo u restoranu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je, nažalost, izgubio najvažniji meč u životu.

Foto: Printscreen

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!