UZNEMIRUJUĆE: Policija pronašla vozača koji je autom udario ženu u Podgorici (VIDEO)

“Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka da je u vrijeme saobraćajne nezgode vozilom upravljao N. Ć. (21) iz Podgorice. On je pronađen i priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje su od njega prikupljena obavještenja u svojstvu građanina”, ističe se u saopštenju Uprave policije

Uprava policije saopštila je danas da je pronašla vozača koji je juče automobilom “reno klio” udario ženu koja je prelazila ulicu u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Iz Uprave policije su kazali da se juče oko 13 časova na Starom aerodromu dogodila saobraćajna nezgoda, koja nije prijavljena Odjeljenju bezbjednosti Podgorica, niti se u neku od medicinskih ustanova javila osoba na ukazivanje ljekarske pomoći usljed povreda zadobijenih u nezgodi.

“Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka da je u vrijeme saobraćajne nezgode vozilom upravljao N. Ć. (21) iz Podgorice. On je pronađen i priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje su od njega prikupljena obavještenja u svojstvu građanina”, ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se, prenose”Vijesti”, dodaje da je o događaju obaviješten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela.

“Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvjetljavanja ovog događaja”, zaključuje se u saopštenju.

Idi na VRH
error: Content is protected !!