Nebojša Simić dresove sa prvenstva poklanja u okviru humanitarne akcije za Fondaciju „Budi human”

Uslovi za učešće su jednostavni – poslati makar jednu poruku sadržine 1 na 14543 (1 poruka = 1 euro) i sačuvati snimak ekrana poslate poruke, zapratiti profil Nebojše Simića, Fondacije „Budi human“, te profil @imaljudi, tagovati tri osobe u komentaru ispod objave golmana Simića, te podijeliti snimak na svom profilu. Igra traje do 23. januara, kada će biti izvučena 3 dobitnika, koji će dostaviti snimak ekrana da su poslali donaciju

Rukometni reprezentativci vratili su se sinoć sa prvenstva na kome im je falilo samo malo sreće da prođu u dalju fazu takmičenja, ali su ipak ostavili jak utisak svojom požrtvovanošću i borbom.

Golman rukometne reprezentacije Crne Gore, Nebojša Simić, koji je ambasador Fondacije „Budi human“, odmah po povratku sa takmičenja u Njemačkoj, odlučio da dresove sa prvenstva stavi na popularni „giveaway“ na svom Instagram profilu – @simica16, a sve sa ciljem prikupljanja sredstava za opšti račun Fondacije.

Sa tog računa se sredstva raspodjeljuju podjednako djeci kojoj će biti potrebna pomoć za liječenje.

Uslovi za učešće su jednostavni – poslati makar jednu poruku sadržine 1 na 14543 (1 poruka = 1 euro) i sačuvati snimak ekrana poslate poruke, zapratiti profil Nebojše Simića, Fondacije „Budi human“, te profil @imaljudi, tagovati tri osobe u komentaru ispod objave golmana Simića, te podijeliti snimak na svom profilu. Igra traje do 23. januara, kada će biti izvučena 3 dobitnika, koji će dostaviti snimak ekrana da su poslali donaciju.

Link do instagram objave: https://www.instagram.com/reel/C2PnLm-oPRy/?igsh=MWt1YmZiamR2YmJncA==

Divna prilika da učestvujete u igri i istovremeno pokažete humanost. Svi brzo na Instagram profil Nebojše Simića!

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!