Pet tinejdžera u Hrvatskoj nestalo u kratkom roku: Traga se za dječacima u Zagrebu i Dalmaciji, prije njih nestala i djevojčica

Prema informacijama koje je policija objavila na stranici Nestali.hr, na području Kaštel Lukšića traži se 16-godišnja Ariana Arapović, a na području Zagreba 17-godišnji Patrik Živič. Patrik Živič je nestao 9. januara u Zagrebu

Na području Zagreba traže se 14-godišnji Patrik Gek i Ivan Šnajdar, a 14-godišnji Lukas Kiralj Jeremić nestao je na području Primorsko-goranske županije, budući da se udaljio s adrese u Rijeci.

Ali, ova tri nestala dečaka nisu jedni maloljetnici za kojima se u Hrvatskoj trenutno traga.

Naime, prema informacijama koje je policija objavila na stranici Nestali.hr, na području Kaštel Lukšića traži se 16-godišnja Ariana Arapović, a na području Zagreba 17-godišnji Patrik Živič, piše Zagorje.com.

Za Arianu se navodi da ima plavu kosu i zelene oči, da je visoka 160 centimetara i srednje tjelesne građe. Piše da se udaljila s područja Kaštel Lukšića 5. januara.

Patrik Živič je nestao 9. januara u Zagrebu. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.

Kako prenosi “Blic”. 7. januara nestao je Ivan Šnajdar, koji se udaljio sa zagrebačke adrese i bio u trenerci i bijeloj majici. Ivan ima smeđu kosu, plave oči i srednje je građe.

Dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, takođe 14-godišnjak.

U ponedjeljak je u Zagrebu nestao i Patrik Geck (14), a u trenutku nestanka nosio je crne pantalone, narandžastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i patike.

Patrik je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči i srednje je građe.

Foto: MUP Hrvatske

Idi na VRH
error: Content is protected !!