Dobri čovjek nastavlja da pomaže: Hačko Brčvak donirao 100 paketa pomoći za ugrožene familije u Bijelom Polju

Razumijevajući trenutnu situaciju gospodin Brčvak je želio biti od pomoći socio ugroženim porodicama iz našega grada, te posredstvom ‘Hilal fonda’ donirao pakete sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim potrepštinama za sto ugroženih porodica. Smatramo da je ovakav vid pomoći sada najpotrebniji i najurgentniji, te da se pravovremenom aktivnošću može odgovoriti ovom vrlo zahtjevnom zadatku. U ime fonda Hilal pomoć su dostavili Nusret Erović i Enis ef. Burdžović, dok je u ime Crvenog krsta pomoć primio Mašan Živković sa saradnicima

Hajriz Hačko Brčvak, čovjek koje je od nastanka krize izazvane korona virusom donirao preko 300.000 eura za pomoć narodu u Crnoj Gori,  nastavlja da pomaže ugrožene familije. Posredstvom fonda “Hilal” iz Bijelog Polja obezbijedio je sredstva za 100 paketa pomoći Crvenom krstu, ukupne vrijednosti 5000 eura.

“Razumijevajući trenutnu situaciju gospodin Brčvak je želio biti od pomoći socio ugroženim porodicama iz našega grada, te posredstvom ‘Hilal fonda’ donirao pakete sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim potrepštinama za sto ugroženih porodica. Smatramo da je ovakav vid pomoći sada najpotrebniji i najurgentniji, te da se pravovremenom aktivnošću može odgovoriti ovom vrlo zahtjevnom zadatku. U ime fonda Hilal pomoć su dostavili Nusret Erović i Enis ef. Burdžović, dok je u ime Crvenog krsta pomoć primio Mašan Živković sa saradnicima.

Gospodin Mašan se zahvalio gospodinu Brčvaku na pomoći, uz iskazivanju njene bitnosti u ovom trenutku. U narednim danima nastavlja se dostava pomoći i u drugim opštinama Crne Gore. Molimo sve one koji potražuju pomoć da budu strpljivi, broj zahtjeva je veliki, a teren na kojem se dostavlja pomoć još veći.U ime fonda ‘Hilal’ zahvaljujemo se svim dobrim i humanim ljudima koji su spremni pomoći i pokazati svoju ljudskost sada kada je najpotrebija“, navodi se u saopstenju “Hilal fonda”.

Foto: Hilal Fond / Fokuspress.com

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!