Uznemirujući snimak: Pred djetetom (4) i ženom brutalno likvidirao pripadnika škaljarskog klana

U trenutku napada, Nedeljković je vozio bicikl sa suprugom i sinom (4). Nakon što su stali ispred kuće, pojavljuje se napadač koji dotrčava i ispaljuje nekoliko hitaca u njega. U tom trenutku Nedeljković je pao na trotoar, a dijete je palo s bicikla

Darko Geisler Nedeljković (43) iz Pančeva, navodni pripadnik zloglasnog škaljarskog klana, ubijen je u pucnjavi koja se 5. januara dogodila u naselju Embare na obali Sao Paula u Brazilu. U njega je ispred kuće u kojoj je živio s porodicom ispaljeno nekoliko metaka.

U trenutku napada, Nedeljković je vozio bicikl sa suprugom i sinom (4).

Nakon što su stali ispred kuće, pojavljuje se napadač koji dotrčava i ispaljuje nekoliko hitaca u njega. U tom trenutku Nedeljković je pao na trotoar, a dijete je palo s bicikla.

Na njega je ispaljeno najmanje tri metka, što se može vidjeti na snimku.

Kako pišu brazliski mediji, a prenosi “Blic”, Hitna pomoć je uspjela da mu pruži pomoć, međutim, doživio je kardiorespiratorni zastoj i preminuo.

Nedeljković je bio miran i povučen, a radio je u stolarskoj radionici, ispričali su susjedi za brazilske medije.

Inače, prenosi “Jutarnji list”, Nedeljković je bio upleten u nekoliko likvidacija u Crnoj Gori im prema saznanjima srpske policije, bio je i plaćeni ubica zemunskog klana.

Idi na VRH
error: Content is protected !!