Pijana braća iz Srbije pretukla doktora i medicinsku sestru u Berlinu: Kamere zabilježile užas u novogodišnjoj noći (VIDEO)

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako 25-godišnji mladić i njegova dva brata tuku medicinsku sestru (32) i doktora (42). Medicinska sestra je zadobila modrice na lobanji i nalazi se na psihijatrijskom liječenju, a doktor je zadobio povrede lica i masnicu na oku

Trojica braće iz Srbije napali su doktora i medicinsku sestru u bolnici Sana u Berlinu u novogodišnjoj noći i prijetili im, a kamere su zabilježile incident.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako 25-godišnji mladić i njegova dva brata tuku medicinsku sestru (32) i doktora (42).

Čak i nekoliko dana nakon napada u novogodišnjoj noći, posledice napada su i dalje ozbiljne. Sestra i doktor su i dalje nesposobni za rad i nalaze se na bolovanju.

Medicinska sestra je zadobila modrice na lobanji i nalazi se na psihijatrijskom liječenju, a doktor je zadobio povrede lica i masnicu na oku.

To što situacija nije dalje eskalirala je vjerovatno zasluga rodbine jednog pacijenta, koji je intervenisao.

Nakon čekanja u redu, pijani muškarci su, kako se navodi, pobješnjeli.

Prema informacijama “Bilda”, bijesni muškarci su uzvikivali: „Ubićemo vam porodicu“ i „Prerezaćemo vam vrat“.

Osoblje bolnice pokušalo je da smiri situaciju do dolaska policije, a policajci su po dolasku uhapsili pijane muškarce.

Policija, prenosi portal nova.rs, istražuje napade na službenike reda, ometanje pružanja pomoći, prijetnje i teške tjelesne povrede.

Idi na VRH
error: Content is protected !!