Automobilom se zakucao u kolonu američkog predsjednika, objavljeni prvi snimci: Naoružani agenti okružili vozača

Automobil, limuzina s Delaware tablicama, udario je u crni SUV američke tajne službe koji je štitio kolonu automobila na raskrsnici. Vozač je nastavio da vozi do zatvorene raskrsnice prije nego što su agenti krenuli u akciju i okružili vozilo. Naoružani agenti potegli su oružje na vozača i naložili mu da podigne ruke u vazduh

Predsjednika Joea Bidena odveli su agenti tajne službe nakon što se jedan automobil zakucao u obližnji SUV koji je bio dio predsjedničke kolone.

Predsjednik i prva dama Jill Biden izlazili su iz svog predizbornog štaba u Wilmingtonu, Delaware, u nedjelju oko 20 sati nakon večere s osobljem, kada je dogodio se sudar.

Prva dama je, piše “Jutarnji list”, poželjela novinarima srećne praznike, a onda se začuo prasak. Biden je zastao, pogledao prema mjestu sudara i naočigled ostao u šoku.

Automobil, limuzina s Delaware tablicama, udario je u crni SUV američke tajne službe koji je štitio kolonu automobila na raskrsnici.

Vozač je nastavio da vozi do zatvorene raskrsnice prije nego što su agenti krenuli u akciju i okružili vozilo. Naoružani agenti potegli su oružje na vozača i naložili mu da podigne ruke u vazduh.

Ime vozača nije objavljeno, a predsjednik i prva dama su nepovrijeđeni.

Iz Bijele kuće se nisu još oglasili o ovom incidentu.

Foto: Printscreen/The Telegraph

Idi na VRH
error: Content is protected !!