UZNEMIRUJUĆI VIDEO Psi lutalice napali djevojčicu: Oborili je na zemlju i izujedali, hitno prebačena u bolnicu

Tri od četiri psa ujedala su je duže od jednog minuta, a kada je konačno uspjela da ustane ponovo je gurnuta na zemlju. Jedan pas ju je ugrizao za glavu, dok su je dva izujedala po tijelu, nogama i rukama. Četvrti pas je lajao na nju, ali nije je napao. Životinje su pobjegle kada je djevojčici u pomoć pritekao muškarac, koji joj je pomogao da ustane

Devetogodišnju djevojčicu iz Rusije napali su i teško povrijedili psi lutalice.

Grupa od četiri psa napala je devetogodišnjakinju u Novom Urengoju u Rusiji.

Kako se vidi na snimku bezbjednosne kamere, kada su krenuli na nju ona je pokušala da pobjegne, ali su je psi oborili na zemlju i nastavili da je grizu.

Tri od četiri psa ujedala su je duže od jednog minuta, a kada je konačno uspjela da ustane ponovo je gurnuta na zemlju.

Jedan pas ju je ugrizao za glavu, dok su je dva izujedala po tijelu, nogama i rukama. Četvrti pas je lajao na nju, ali nije je napao.

Životinje su pobjegle kada je djevojčici u pomoć pritekao muškarac, koji joj je pomogao da ustane.

Ona je trenutno u bolnici sa „višestrukim teškim povredama“, a objavljene su i fotografije na kojima se vide brojne rane na njenom tijelu.

Debeli zimski kaput koji je nosila na temperaturama od -22 stepena zaštitio ju je od brojnih ugriza pasa koji nisu vakcinisani protiv bjesnila.

“Zbog rana koje su psi ostavili na listovima i glavi djeteta, njena temperatura nije opadala”, navode vijesti 112, prenosi 24sedam.rs.

Natalija Aleksejenko, javni inspektor za brigu o životinjama, upozorila je roditelje da svoju djecu drže dalje od pasa lutalica.

Psi su odvedeni u prihvatilište i nije poznato šta će biti sa njima.

Idi na VRH
error: Content is protected !!