Kad te Crnogorci spasavaju i mrtav bi ustao: Žabljačanin pao sa konja i ostao nepomično da leži, a onda su uletjela kršna braća! (VIDEO)

Svi su odmah skočili da pomognu džokeju, grubim i naglim trzajem pridigli su ga i pokušali da ga postave na noge. Ipak nisu odmah uspjeli da ga osvijeste, jahač je najprije pao na koljena ali su svi bili odlučni da mu pomognu i da ga usprave. Onda su ga još jednom drmnuli naglo, te je jahač počeo polako da dolazi sebi

Nesvakidašnja scena zabilježena je na konjičkoj trci u Crnoj Gori, na Žabljaku kada su svi pokušali da pomognu džokeju koji se našao u nevolji.

Naime, na društvenoj mreži Facebook, na stranici “Rekli su o Crnogorcima”, pojavio se snimak trke na kojoj se dogodila i jedna neočekivana situacija, a sve to dok se u pozadini čuje publika koja strastveno bodri svoje džokeje.

Kako se vidi na snimku, prilikom izlaska iz krivine jedan jahač je pao sa konja koji je bio u punom trku i ostao nepomično da leži na stazi, piše “Kurir”.

Svi su odmah skočili da pomognu džokeju, grubim i naglim trzajem pridigli su ga i pokušali da ga postave na noge.

Ipak nisu odmah uspjeli da ga osvijeste, jahač je najprije pao na koljena ali su svi bili odlučni da mu pomognu i da ga usprave. Onda su ga još jednom drmnuli naglo, te je jahač počeo polako da dolazi sebi.

Bilo je i onih pažljivijih u publici koji su, kako se čuje na snimku, dovikivali da polako postupaju sa njim i da mu donesu vode.

“Nema tu polako, to je hajduk do hajduka”, “Namjesti mu sve kosti”, “Konj bi bio nježniji”, neki su samo od komentara ispod ovog videa.

Posted by Rekli su o Crnogorcima on Wednesday, September 20, 2023

Idi na VRH
error: Content is protected !!