Slagao da ima 1.300 € penziju, auto i kuću da bi je oženio: “Podsjetio me na Džeja, odmah sam mu se javila i doselio se” (VIDEO)

Ramo je rekao da je ne bi drugačije oženio da je nije lagao. “Na taj način sam morao da je osvojim, nisam mogao drugačije. Sada ovdje normalno živim, sve mi odgovara. Ne radim ništa, uživam, imam dva auta. Da nisam znao da slažem, sada mi ne bi bilo ovako dobro”, rekao je on

Jedna nesvakidašnja ljubavna priča dolazi iz BiH, akteri su Ramo i Senija, a kako su ispričali, da bi je osvojio služio se – lažima.

Ramo (64) iz Liskovca, iz BiH, i Senija (60), žive u selu Grabovac. On se doselio kod nje u kuću, ali nisu vjenčani. Svoju priču podelili su za YouTube kanal TV Krajina.

Kaže da ima sedmoro djece i da je sve ostavio zbog nje.

“Samoća nas je navela na ovo, da nismo sami, da imamo jedno drugo”, kaže Ramo na pitanje kako su riješili da žive zajedno.

Senija je ispričala da ga je “našla” na Facebooku i kada je videla njegov profil dopao joj se.

“Podsetio me je na Džeja, poslala sam mu zahtjev, već me je ujutru u četiri zvao, ali nisam htjela odmah da se javim”.

Ramo kaže da mu se ona jako svidjela i da je zato zvao odmah ujutru. Zatim su se putem video poziva čuli, a ona je pokušala još nekoliko puta da ga pozove tog dana.

“Ispričao mi je da ima 1.300 eura penzije, “mercedes”, što je meni odgovaralo, izašla bih negdje, sama sam”, priča ona.

Ramo kaže da je radio u Austriji, a Senija dodaje da je rekao da ima i dobru kuću, da ona ima svoju penziju i da joj je to sve odgovaralo.

“Došao je on prvo kod mene da živi, jedno mjesec dana, i nakon toga nema njegove penzije. Izlazili smo, plaćao sve, išli na muziku, džentlmen pravi. Bili smo tada u vezi, klimavo još, nisam se odlučila da živimo zajedno. Nakon mesec dana smo odlučili da on dođe kod mene”, objasnila je ona.

Kada se doselio kod nje sve je bilo u redu, ali nakon dužeg vremena se zapitala što je nikad nije pozvao kod njega, da vidi kuću, piše “Kurir”.

“Rekoh ‘Ajmo malo tvojoj kući, kažeš da si sam, sumnjam da si oženjen’. Odveo me u Liskovac, a ne u Bihać, malo me je lagao. Meni se baš nije svidjela kuća. Prošao jedan mjesec, nema penzije, ja ćutim. Drugi mjesec, nema penzije, treći, nema penzije. Ja ga pitala da li dobija penziju, on kaže da nije vidio poštara. Četvrtog mjeseca rekoh ‘Ajmo u poštu, gdje primaš penziju”. I onda se razotrkio da nema penzije, da je dužan, da nema kuće u Bihaću i sve što je obećao sve je slagao. Sem istine da mi neće faliti vode, drva, jaja i kobasica”, ispričala je ona detaljno.

On je to potvrdio sve i rekao da je ne bi drugačije oženio da je nije lagao.

“Na taj način sam morao da je osvojim, nisam mogao drugačije. Sada ovdje normalno živim, sve mi odgovara. Ne radim ništa, uživam, imam dva auta. Da nisam znao da slažem, sada mi ne bi bilo ovako dobro”, rekao je on.

“Nije više lagao, mogu da mu vjerujem na riječ. Ima šest mjeseci kako živimo zajedno i sve je u redu. Njegova djeca me zovu, jave se, poštuju me”, rekla je ona.

Foto: Ramo i Senija (Printscreen/TV Krajina)

 

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!