Kompanija Hajriza Brčvaka oborila evropski rekord: Za 24 sata izgradili 10 kilometara optičke infrastrukture u Njemačkoj (VIDEO)

“Uspjeli smo da igradimo 10 kilometara optičke mreže u samo jednom danu. Ovo je istorijski trenutak. Hvala svim našim inženjerima, radnicima i timovima. Njemačka sada ima brži i pouzdaniji internet. Sve je prošlo u najboljem redu, svi korisnici su priključeni i dobili su brzi optički internet, sve je vraćeno u prvobitno stanje, kao da danas nijesmo ni izvodili radove na ovom mjestu“, kazao je Brčvak

Njemačka građevinska kompanija “MIH Fiber”, u vlasništvu poznatog humaniste, Bjelopoljca Hajriza Hačka Brčvaka, oborila je rekord u Evropi – za samo 24 sata njegova kompanija izgradila je 10 kilometara optičke infrastrukture i na brzu internet mrežu povezala više od 100 korisnika.

Kako piše portal Vijesti iz Bijelog Polja, na tom poduhvatu radilo je oko 300 ljudi, 80 vozila i više od 200 mašina, a to je samo 25 odsto sveukupnog kapaciteta Brčvakove kompanije.

U ovoj kompaniji na različitim pozicijama radi veliki broj Bjelopoljaca koji su kazali da su srećni jer su dali doprinos da obore rekord i pokažu spretnost u građevini, organizaciji i menadžmentu.

Brčvakova kompanija se ovim poslom bavi duže od 10 godina. Razvili su sofisticiran sistem rada, zaposlili profesionalce koji predanim radom ostvaruju ciljeve kompanije.

“Ovim velikim građevinskim poduhvatom su pokazali da timskim, sistematskim radom, koordinacijom, posvećenošću, upotrebom najsavremanijih tehnologija, mašina i opreme opravdano držimo lidersku poziciju u izgradnji optičke infrastrukture”, kazali su Bjelopoljci koji rade za “MIH Fiber”.

„Timski rad i precizno planiranje su bili ključni za postizanje ovog ambicioznog cilja. Svaki korak je pažljivo planiran i osmišljen, sve je savršeno organizovano“, rekao je jedan od sagovornika za taj portal.

Brčvak je saopštio da je brz i pouzdan internet danas nešto što treba svima i ponosan je što je “MIH Fiber” modernizuje Njemačku.

“Hvala našim zaposlenicima na velikom angažmanu i hvala našim kupcima na ukazanom povjerenju. Danas Njemačka dobija deset kilometara nove optičke infrastrukture, danas postavljamo rekord, danas zajedno gradimo budućnost”, istakao je Brčvak.

“Uspjeli smo da igradimo 10 kilometara optičke mreže u samo jednom danu. Ovo je istorijski trenutak. Hvala svim našim inženjerima, radnicima i timovima. Njemačka sada ima brži i pouzdaniji internet. Sve je prošlo u najboljem redu, svi korisnici su priključeni i dobili su brzi optički internet, sve je vraćeno u prvobitno stanje, kao da danas nijesmo ni izvodili radove na ovom mjestu“, kazao je Brčvak.

Akciju su podržali i predstavnici gradskih vlasti opštine Cuxhaven, Christoph Frauenpreiß, i Dojče Glasfazera, Thomas Busch. Oni nisu krili oduševljenje snagom kompanije “MIH Fiber” koja je ovim rekordom pokazala zapravo koliko je jaka, organizovana i moderna kompanija.

Foto: Željko Đukić

Iznad Starog Bara sija pet zvjezdica Hačka Brčvaka: Stara čaršija vratila pomalo zaboravljeni grad na turističke mape

Idi na VRH
error: Content is protected !!