Zapalio tetku jer nije htela da mu prepiše stan: Kamere snimile stravično ubistvo u ulazu zgrade (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nadzorne kamere postavljene prije nekoliko dana u bloku zabilježile su trenutak kada se žrtva susrela sa agresorom. Svađali su se nekoliko minuta, a onda je počeo da je udara i šutira. Skandal je iznenada eskalirao, a žena je zapaljena

Užasan zločin šokirao je prijestonicu Rumunije. Pedesetčetvorogodišnju ženu, advokaticu, živu je spalio nećak (33), ljut što žrtva nije željela da mu prepiše stan, prenose rumunski mediji.

U svađu su se umiješale komšije, pokušavajući da pobjegnu nesrećnoj ženi, ali bezuspješno. Nakon zločina on je pobjegao, ali je ubrzo uhvaćen.

Lilijanu Popa (54) napao je rođak na stepeništu stambenog bloka u Sektoru 6 u Bukureštu. Policija kaže da je muškarac došao spreman da izvrši zločin.

PRETI MU KAZNA DO 25 GODINA ZATVORA

Nadzorne kamere postavljene prije nekoliko dana u bloku zabilježile su trenutak kada se žrtva susrela sa agresorom. Svađali su se nekoliko minuta, a onda je počeo da je udara i šutira. Skandal je iznenada eskalirao, a žena je zapaljena.

Istražitelji su pokrenuli krivični postupak za teško ubistvo. Zastrašujući trenuci koje su zabilježile nadzorne kamere su najvažniji dokaz u istrazi, prenosi “Blic”. Tridesettrogodišnjaka je uhvatila policija četiri sata nakon što je izvršio djelo u blizini svoje kuće, u istom okrugu. ​​Bio je uznemiren jer njegova tetka nije htela da mu zavješta stan. Za to krivično djelo propisana je kazna do 25 godina zatvora.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

Idi na VRH
error: Content is protected !!