Horor u Sent Luisu: Mladić pokušao ženi iz ruku da otme dijete, uslijedio je pravi užas (VIDEO)

Na snimku se vidi majka u plavoj jakni koja drži svoju 11-mjesečnu bebu dok otac hoda pored njih. Muškarac u sivoj majici sa kapuljačom, identifikovan kao 19-godišnji Entoni Mekgi, u jednom se trenutku počinje da se kreće ka porodici i odjednom hvata dijete. Otac uspijeva da ga odgurne, ali tada izlazi iz dosega nadzorne kamere. Napadač je nakon toga slomio ruke 82-godišnjoj ženi.

Nadzorna kamera uhvatila je užasan trenutak kada je tinejdžer iz američkog Sent Luisa pokušao da zgrabi bebu iz majčinih ruku dok je prelazila ulicu sa svojim suprugom. Incident se dogodio u četvrti Central Vest End u nedjelju ujutro, dok je porodica prelazila ulicu, prenosi Dejli mejl.

Na snimku se vidi majka u plavoj jakni koja drži svoju 11-mjesečnu bebu dok otac hoda pored njih. Muškarac u sivoj majici sa kapuljačom, identifikovan kao 19-godišnji Entoni Mekgi, u jednom se trenutku počinje da se kreće ka porodici i odjednom hvata dijete.

Otac uspijeva da ga odgurne, ali tada izlazi iz dosega nadzorne kamere. Napadač je nakon toga slomio ruke 82-godišnjoj ženi. Nekoliko trenutaka ranije, on je optužen da je razbio bocu pića o glavu 42-godišnje žene, tvrdi se u optužnici.

Svjedoci su nakon brutalnog napada pokušali da ga spriječe da pobjegne, ali bezuspješno. Tada je nasrnuo na 29-godišnje roditelje, a ženi je naneo povrede po vratu i uhu. Divljanje se nastavilo kad je napao i davio 82-godišnju ženu, slomivši joj obe ruke. Nekoliko svjedoka nazvalo je policiju kako bi ga zaustavili.

– Čuo sam kako neko vrišti. Kada sam pogledao kroz prozor, vidio sam ženu, a nju je držao muškarac – rekao je jedan od očevidaca. Davio ju je više od minute, rekla je policija. Uslijedila je besomučna potjera koja se završila kada je priveden.

– Slomio sam joj vrat – rekao je navodno devetnaestogodišnji Mekgi policiji dok su ga vodili do policijskog automobila. Priznanje je navodno snimljeno kamerom na tijelu policajca. Policija je divljanje okarakterisala kao niz ‘nasumičnih napada.

Mladić je suočen sa optužbama koje uključuju napad, otmicu, ugrožavanje dobrobiti djeteta, oružanu kriminalnu akciju i opiranje hapšenju. Sudija je naredio da se zadrži bez mogućnosti za kauciju. Takođe se suočava s optužbama za nekoliko drugih incidenata ranije ovog meseca, uključujući udaranje žene po licu i pljuvanje policajca.

U prvom slučaju, policija je rekla da je uhvaćen dok je tražio otključane automobile u Sent Luis Galeriji 12. oktobra. Mladić je optužen i da je udario studentkinju Sveučilišta Vašington tri dana kasnije kada je prošao pokraj nje. Pobjegao je, ali je na kraju uhapšen i optužen za napad četvrtog stepena – prekršaj – i opiranje hapšenju. Samo dvije nedjelje kasnije, 25. oktobra, optužen je da je pljunuo drugog policajca.

Izvor: Jutarnji list

Idi na VRH
error: Content is protected !!