Ovo može samo majka: Okružila je banda na motorima, uperili joj pištolj u glavu, a onda je pukla (VIDEO)

Naoružani čovjek popeo se na ženin automobil u kojem su bila djeca i krenuo da skače po zadnjem staklu. Kada je staklo puklo, Nicki je izašla van i pokušala da zaustavi ludilo

Amerika je zgrožena nevjerovatnim napadom na majku dvoje djece koji se dogodio u ponedjeljak veče ispred Gradske skupštine u Philadelphiji.

Nicki Bullock, 23-godišnja majka koja je u tom trenutku dostavljala hranu za UberEats, našla se u okruženju grupe ljudi na motorima, a nakon blage prepirke s jednim od njih, situacija je eskalirala.

Naoružani čovjek popeo se na njen automobil u kojem su bila djeca i krenuo da skače po zadnjem staklu. Kada je staklo puklo, Nicki je izašla van i pokušala da zaustavi ludilo.

Ali, piše “Jutarnji lis”, motorista je odmah krenuo agresivno na nju, prvo joj je uperio pištolj u glavu, a nakon toga i udario glavom u glavu, i to dok je nosio kacigu.

Nevjerovatno hrabra žena nije odustala. Suprotstavila se naoružanom motoristi i gurnula mu motor na pod.

U razgovoru za američke medije, Nicki je objasnila šta se dogodilo.

“Na prvu nisam reagovala, ali kada sam shvatila da čovjek skače i razbija staklo na mom automobilu, morala sam da reagujem. Bila je to instinktivna reakcija, morala sam zaštititi svoju djecu. Nemam ništa protiv motorista, naprotiv, i sama sam radila u mehaničarskoj radionici, ali nekada se stvari otmu kontroli…”, zaključila je Nicki.

Policija je javila da je privela osumnjičenog koji je napao ženu s dvoje djece i da je istraga u toku.

Idi na VRH
error: Content is protected !!