Džinovski albino pacov i mala vidra izazvali paniku u avionu, pacov napao posadu (VIDEO)

Šokirani putnici primijetili su džinovskog albino pacova sa sjajnim crvenim očima dok su išli ka toaletu u Erbasu A320 koji je letio za Tajvan juče popodne

Pacov i mladunče vidre koji su prokrijumčareni u ručnom prtljagu putnika izazvali su pravu paniku na letu iz Bangkoka, a pacov je čak ugrizao članove posade dok su ga hvatali pred zaprepašćenim putnicima.

Šokirani putnici, prenosi N1, primijetili su džinovskog albino pacova sa sjajnim crvenim očima dok su išli ka toaletu u Erbasu A320 koji je letio za Tajvan juče popodne.

Stjuardese su, pošto su se putnici uznemirili, krenule u pretragu aviona i primijetile malu vidru ispod sjedišta.

Na snimku se vidi vidra koja se valja i okreće po podu pored jednog od sjedišta dok članovi posade aviona pokušavaju da riješe problem.

Onda se vidi da neko od posade nosi crnu torbu u kojoj je najmanje jedna životinja.

Sledeće što se vidi je da su vidru u transporteru odnijeli na aerdorom.

Na iznanađenje policije, kada je avion sletio u Tajpej, pronađena je i kutija sa 28 živih kornjača.

Zvaničnici su pokrenui istragu i utvrđuju kako je putnica sa kineskog govornog područja prokrijumčarila stvorenja i pored bezbjednosne provjere koju je prošla prije polijetanja aviona.

Zaprepašćeni putnik koji je snimio dešavanja u avionu rekao je: „Avion je poletio u planirano vrijeme i pilot je rekao da možemo da odvežemo pojaseve. Vraćao sam se iz toaleta i moj prijatelj je prošaputao: „U avionu je pacov“.

„Zbunio sam se, a on je ponovio: ‘Pacov nečiji ljubimac, bijel, je, i nije mali“.

Članovi posade uhvatili su pacova, a kako prenose britanski mediji, izgrizao im je ruke dok su ga nosili u zadnji dio aviona.

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!