Luksemburg: Održana tribina “Balansiranje muško-ženske energije u savremenom dobu”

Predavač na tribini je bio teolog, psihoterapeut i psiholog, prof. Edin Tule iz Bosne i Hercegovine. Edin Tule je autor brojnih knjiga, članaka i kolumni, prepoznatljiv po brojnim gostovanjima po cijelom svijetu

U Luksemburgu je održana tribina pod nazivom “Balansiranje muško-ženske energije u savremenom dobu”.

Predavač na tribini je bio teolog, psihoterapeut i psiholog, prof. Edin Tule iz Bosne i Hercegovine. Edin Tule je autor brojnih knjiga, članaka i kolumni, prepoznatljiv po brojnim gostovanjima po cijelom svijetu. Veliki poznavalac jezika koji je stekao znanje na brojnim svjetskim univerzitetima i koji nesebično dijeli svoje iskustvo iz oblasti emocionalne inteligencije, retorike, liderstva i odgoja.

Tribina je održana u hotelu “Le Royal”, pod pokroviteljstvom Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu i Unije mladih aktivista Luksemburga.

Tribinu je, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, obilježila velika posjećenost i zainteresovanost publike da aktivno učestvuje i dobije adekvatne i stručne odgovore na zadatu temu.

Foto: Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu

Idi na VRH

PODRZITE FOKUS

Sada svojim donacijama možete podržati rad našeg portala. Pomozite da ostane trajno svjedočanstvo o našim iseljenicima i njihovim aktivnostima

This will close in 20 seconds

error: Content is protected !!