Izdanja crnogorske dijaspore na 9. Internacionalnom sajmu knjiga u Podgorici

Na zajedničkom štandu Udruženja Crnogoraca Srbije „Krstaš” iz Lovćenca i izdavačke kuće „Crnogorski idenitet” sa Cetinja bile su izložene monografske publikacije iz oblasti esejistike, naučna djela crnogorskih iseljenika i njihovih potomaka, kao i svi dosadašnji brojevi časopisa crnogorske dijaspore „Identitet”, referentnog glasila iz domena očuvanja i promocije kulturne baštine Crne Gore

Izdavačka produkcija crnogorske dijaspore predstavljena je na 9. Internacionalnom sajmu knjiga u Podgorici koji je održan od 27. septembra do 1. oktobra u Bemax areni.

Na zajedničkom štandu Udruženja Crnogoraca Srbije „Krstaš” iz Lovćenca i izdavačke kuće „Crnogorski idenitet” sa Cetinja bile su izložene monografske publikacije iz oblasti esejistike, naučna djela crnogorskih iseljenika i njihovih potomaka, kao i svi dosadašnji brojevi časopisa crnogorske dijaspore „Identitet”, referentnog glasila iz domena očuvanja i promocije kulturne baštine Crne Gore.

Zapaženom posjetom štandu iz dijaspore ljubitelji knjige i pisane riječi u Podgorici pokazali su interesovanje za stvaralaštvo iseljenika i njihovih potomaka, što predstavlja dodatnu motivaciju stvaraocima iz Crne Gore širom svijeta.

Idi na VRH
error: Content is protected !!