„Ovo nije borac za slobodu, već Pablo Eskobar regiona“: Kosovska policija objavila kako izgleda kuća Milana Radoičića (VIDEO)

Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje, uz svu imovinu terorističke grupe“, zaključio je Svećlja

Kosovska policija od jutros obavlja pretres imovine sad već bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je organizovao “akciju” u selu Banjska u kojoj je stradalo četvoro ljudi. Ministar kosovske policije Dželjaj Svećlja objavio je video snimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao Pablom Eskobarom regiona.

„Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska biće detaljno i do kraja istražen. Kosovska policija je, u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru“, napisao je Svećlja na svom Facebook profilu, prenosi portal Nova.rs.

„Čak i po slikama koje se mogu vidjeti, očigledno je da ovo nije nikakav „borac za slobodu“ već Pablo Eskobar regiona. Pod maskom branioca građana on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje, uz svu imovinu terorističke grupe“, zaključio je Svećlja.

Foto: Printscreen (Facebook)

Sulmi terrorist me të cilin është ballafaquar Policia e Kosovës në fshatin Banjska të Zveçanit do të hetohet detajisht dhe deri në fund. Policia e Kosovës në zbatim të urdhëresës së gjykatës, sot ka kryer bastistje në banesën e Milan Radojçiq, në vilën tij në Liqenin e Ujmanit, në një aneks/ngrohtore të Spitalit të Mitrovicës si dhe në shtëpinë e Vladimir Radivojevic i njohur me nofkën “Mami”. Ne e kemi dëshmuar edhe me pamje dhe me prova të tjera që udhëheqësi i këtij grupi ishte Milan Radojciq. Edhe nga pamjet që po shihen, dëshmohet se nuk bëhet fjalë për asnjë “luftëtar lirie” por për një Pablo Escobar të rajonit. Nën maskën e mbrojtësit të qytetarëve ai dhe bashkëpunëtorët e tij u bënë multi milionerë në kurriz të ligjit, shtetit dhe qytetarëve të tjerë. Prandaj, është e domosdoshme që vatra e krimit e gjithë këtyre viteve në veri të vendit të hetohet së bashku me të gjithë asetet, aparaturën dhe lokacionet e grupit terrorist.

Posted by Xhelal Sveçla on Friday, September 29, 2023

Idi na VRH
error: Content is protected !!