Čuvena njemačka voditeljka usred programa uživo dobila napad smijeha: Brisala suze, nije mogla da dođe sebi (VIDEO)

Voditeljka se izvinjavala gledaocima i pritom brisala suze, ali gotovo čitav minut nije mogla da dođe sebi nakon što su joj kolege Sven Lorig i Ana Planken “predali” kadar

Suzan Daubner, čuvena njemačka televizijska voditeljka Dnevnika na ARD televiziji i osoba koja već 24 godine prezentuje vijesti, doživjela je u srijedu težak napad smijeha usred programa uživo.

Daubner je u nekoliko navrata pokušavala da započne vijest o skupu koji će uslijediti u kabinetu saveznog kancelara, ali i iznova prekidala rečenicu jer se cerekala kao nikad u karijeri, prenosi “Kurir”.

Voditeljka se izvinjavala gledaocima i pritom brisala suze, ali gotovo čitav minut nije mogla da dođe sebi nakon što su joj kolege Sven Lorig i Ana Planken “predali” kadar.

Daubner je u razgovoru za Bild rekla da ni danas nema pojma šta ju je tačno “spopalo”, ali čini se da ju je zapravo nasmijao Lorig, koji je prethodno priznao da je radio prilog o Svjetskom prvenstvu u ragbiju u Francuskoj, uprkos tome što ne poznaje pravila tog sporta.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!