“Dobiće on svoje, siguran sam”: Američki NBA as uputio prijetnje Nikoli Jokiću (VIDEO)

“Udarac je bio malo jači i neko vrijeme sam bio odsutan. Pokušali su da me zaštite od mene samog, ali sam bio spreman već posle dvije nedjelje Nisam bio povrijeđen niti u bolovima, nego je Majami želio da me sačuva“, pričao je Markif, koji je tako otkrio da je veći problem povrijeđeni ego, nego sam fizički bol

Prošle su dvije godine od okršaja Nikole Jokića i braće Moris, a porodica Moris i dalje ne može da pređe preko te situacije.

Izgleda da više boli povređeni ego, ego nekog opasnog momka iz kraja, nego sve ono što se zapravo fizički desilo. Uostalom, to i potvrđuju reći Markifa i Markusa Morisa u podkastu kod Meta Barnsa.

Markif Moris je prije dvije godine prljavo faulirao Jokića koji je tada izgubio živce, a sa leđa se zaletio na njega, udario ga svom silinom tijelom o tijelo i bacio na zemlju.

„Faulirao sam ga, a on je izveo udarac na kvarno (sucker shot). Ali dobiće on svoje, sigurno”, rekao je, prenosi serbiantimes.info.

“Udarac je bio malo jači i neko vrijeme sam bio odsutan. Pokušali su da me zaštite od mene samog, ali sam bio spreman već posle dvije nedjelje Nisam bio povrijeđen niti u bolovima, nego je Majami želio da me sačuva“, pričao je Markif, koji je tako otkrio da je veći problem povrijeđeni ego, nego sam fizički bol.

Markus je bio uznemiren i u trenutku kada je nakon toliko vremena pričao o tome šta se desilo njegovom bratu.

„Bio sam uznemiren, posebno jer je bio okrenut leđima. Rekao sam mu da nikada ne smije da okreće leđa tom mamoj***u“, rekao je NBA as.

Markif je opisao situaciju kako je on vidio i istakao zbog čega je tako startovao na Jokića.

„Trebalo je samo da prihvati faul. Digao sam ruku i prilazio mu, znao je da dolazim. Nije bio prljav udarac. On je pokušao da skoči i doda loptu, a ja sam dotrčao i faulirao ga. Ne znam šta je mislio, ali učinio je da ispade da sam htio da povrijedim, ali nisam. Ali i liga je napravila da sam želio da ga fauliram takođe, jer su me je*eno kaznili kao da sam ja uradio to što je on. A ja sam bio udaren!“, rekao je Markif.

Zatim je nastavio u istom tonu i pozvao se na zakon ulice.

„Ljudi kažu da nisam smio da mu okrenem leđa. Da li smo na ulici ili na košarkaškom terenu? To je moje mišljenje: ako smo na ulici, neću ti okrenuti leđa i idem na tebe, ali ako smo na terenu i dosuđen je faul, odšetaću na drugi kraj terena. Faulirao sam te i znao si da ću to da uradim, a onda si me udario sa leđa i ispadam kriv jer sam okrenuo leđa“, poručio je Moris.

I onda još jadniji potez, nije mogao da se osveti Jokiću, pa je odlučio da povrijedi Ostina Riversa koji je bio nedužan u čitavoj priči.

„Stalno su me gledali i nisam mogao na njega, pa sam morao da izaberem jednog od njegovih saigrača. I bio je to Ostin Rivers. Rekao sam: ‘j*** ga’, idem da ga izbacim, morao sam da uradim nešto“, podsjetio je Markus na to kako je prljavo startovao na Riversa.

Idi na VRH
error: Content is protected !!