Tragedija kod Mladenovca: Dječak (14) ubio brata (12) iz lovačke puške

Rođaka porodice navodi da je četrnaestogodišnjak, dok je ona bila sa djecom u dvorištu, samo protrčao kroz njeno dvorište i uzviknuo “Ubio sam brata”

Tragedija u selu Međulužje kod Mladenovca u kojoj je brat (14) ubio brata (12) dogodila se tokom dečje igre, a kako saznaje “Blic”, stariji dječak je ispalio metak iz lovačke puške i svog mlađeg brata upucao u glavu.

Prema riječima rođake porodice, koja je i obavijestila policiju i Hitnu pomoć, prizor je bio jeziv.

Rođaka porodice navodi da je četrnaestogodišnjak, dok je ona bila sa djecom u dvorištu, samo protrčao kroz njeno dvorište i uzviknuo “Ubio sam brata”.

“Čulo se da je nešto puklo, ali nismo obraćali pažnju. Tek kada se on pojavio i izgovorio da ga je ubio, shvatila sam šta se dogodilo. Čula sam da su se posvađali oko bazena, ali šta se dogodilo nisam pametna”, navodi sagovornica.

Kako dodaje, sa dječacima su u kući u trenutku ubistva bila baka i prabaka.

“Valjda ga je ubio iz lovačke puške u dvorištu, ali ne znam odakle to njemu. Kada mi je rekao, počeo je da bježi. Ja sam krenula da ga jurim i zvala komšiju koji je policajac. On ga je sustigao i dovezao kolima, nazad. Dvorište je puno policije”, navodi ona.

Ljekari Hitne pomoći su po dolasku na teren mogli samo da konstatuju smrt dječaka.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, porodica nikada nije evidentirana u Centru za socijalni rad niti u bilo kojoj instituciji.

U selu važe za dobru porodicu.

Kako nezvanično taj portal saznaje, ispituje se kako je dječak došao do puške.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!