Ovo je Srbin (28) pripadnik Vagnera koji je poginuo u Bahmutu: Stradao u žestokim borbama, tijelo pronašli prije 10 dana

Saučešće porodici je na svom Telegram kanalu objavio snajperista koji nikako nije htio da izgovori njegovo prezime, ali su poznavaoci prilika odmah shvatili o kome je riječ

Srbin (28) Uroš P, pripadnik grupe Vagner, poginuo je u Bahmutu u Ukrajini, javlja Slobodna Dalmacija pozivajući se na objavu drugog Srbina na Telegram grupi.

Priča je aktuelizovana kada se Prigožin sa svojim sledbenicima povukao u Bjelorusiju i kada mu dio plaćenika potpisuje ugovore s Ministarstvom odbrane Rusije, čemu su se mnogi iz te grupe donedavno protivili.

Saučešće porodici je na svom Telegram kanalu objavio snajperista koji nikako nije htio da izgovori njegovo prezime, ali su poznavaoci prilika odmah shvatili o kome je riječ.

“Poginuo je u borbama za Artjomovsk (kako Rusi zovu Bahmut), a tijelo mu je pronađeno prije deset dana. Ne možemo objavljivati gdje će biti sahrana, a mislio sam da odem, ali zbog obaveza, nažalost, ne mogu”, rekao je, između ostalog, snajperista.

Foto: Uroš P. (Društvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!