Nikola Vučević igra na Mundobasketu za našu reprezentaciju

“Bojan Dubljević, Nikola Ivanović, Nemanja Radović, Dino Radončić, svi će biti na raspolaganju. Peri igra plej-of u španskoj ligi, vjerovatno će imati par dana duže da odmara nego ostali. S njim smo se dogovorili kada završi plej-of da se čujemo da utanačimo datume, i možda ćemo prvi put od kad sam ja selektor imati sve igrače na raspolaganju”, kazao je Radović

Košarkaš Čikago Bulsa i jedan od najboljih crnogorskih košarkaša, Nikola Vučević, biće na raspolaganju našoj nacionalnoj selekciji za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

Informaciju je potvrdio i selektor Boško Radović, koji je na predstavljanju trofeja Mundobasketa u Podgorici potvrdio da je imao razgovore sa našim asom, i da su dogovorili sve detalje.

“Imao sam razgovor dosta optimističan, dosta lijep sa Nikolom. On će biti na raspolaganju reprezentaciji ovog ljeta, i na pripremama i na Svjetskom prvenstvu. Čak postoji mogućnost da od početka priprema bude sa nama”, kazao je Radović, prenosi rtcg.me.

On je bio optimističan i na ostatak rostera, odnosno zdravlje naših košarkaša, pa tako prvi put na raspolaganju ima sve reprezentativce. Ostaje jedino da se dogovori datum sa Kendrikom Perijem koji i dalje igra plej of španske lige.

“Bojan Dubljević, Nikola Ivanović, Nemanja Radović, Dino Radončić, svi će biti na raspolaganju. Peri igra plej-of u španskoj ligi, vjerovatno će imati par dana duže da odmara nego ostali. S njim smo se dogovorili kada završi plej-of da se čujemo da utanačimo datume, i možda ćemo prvi put od kad sam ja selektor imati sve igrače na raspolaganju”, kazao je Radović.

Foto: Nikola Vučević (FIBA)

Idi na VRH
error: Content is protected !!