Foto: Face TV

Senad Hadžifejzović: Aleksandre Vučiću, jesi li pucao na Sarajevo?! (VIDEO)

Nisam pucao, ali sam bio na Palama, radio svoj posao i sve sam te gluposti slušao! Ne odgovaram na to, jer zlonamjernim ljudima nikada nećete ništa dokazati, a neću i ne volim da se pravdam! Pustite te priče! U Beogradu ne mogu da me pobijede, jer žive u ’96. i ’97! Samo se magarac ne mijenja! Ja sam promijenio i političku stranku, rekao sve svom narodu, nisam kriv ništa!

Predsjednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić konačno dao intervju za neku BH televiziju, FACE!

Gledajte superekskluzivni najavni intervju Senada Hadžifejzovića i Aleksandra Vučića pred historijski UŽIVO intervju iz Beograda, do 15. aprila!

Predsjednika Srbije, koji je u glavni grad BiH došao sa 5.000 vakcina, Hadžifejzović je pitao da li je pucao po Sarajevu?

“Nisam pucao, ali sam bio na Palama, radio svoj posao i sve sam te gluposti slušao! Ne odgovaram na to, jer zlonamjernim ljudima nikada nećete ništa dokazati, a neću i ne volim da se pravdam! Pustite te priče! U Beogradu ne mogu da me pobijede, jer žive u ’96. i ’97! Samo se magarac ne mijenja! Ja sam promijenio i političku stranku, rekao sve svom narodu, nisam kriv ništa! Ako ne čitate knjige i ne obrazujete se, onda ste magarac! Možda sam nekad bio bolji, možda sam sada lošiji! Vi pričate o meni kao o nekom agresoru, a u tom ratu su kuće Vučića spaljene, a nisu nikome ništa nažao učinili! Jeste li čuli od Srbije da priča o otcjepljenju RS-a? Mislim ono što govorim, iako se Mile nekada na mene naljuti! Mora da bude više poštovanja, moraju i bošnjački lideri pokazati više poštovanja prema RS-u, pa će takav odgovor dobiti i od Srba! Opredjeljenje većine Srba je da idu iz BiH, a razmislite da li je to krivica samo Srba, ne bih rekao! Niko ne priča o cijepanju i pravljenju novih država! Garantujem da će Srbija poštovati međunarodno pravo i Dejtonski sporazum, na šta se obavezala! Volim RS i ne krijem to! Volim i BiH, šta je problem?! Kao, ne smiješ da voliš RS, evo volim RS i šta je problem?! Dobar sam s Dodikom! Neću vraćati naše odnose na ono što je bilo u vrijeme Miloševića i Karadžića! Ni Srbija, ni RS, ni Federacija to ne smiju sebi da dozvole! Mi imamo drugačiji pogled na to kako su se stvari u prošlosti odvijale! Kad dođete pokazat ću vam šta sve možete da napravite za dvije godine, kad, što bi rekli ovi što me napadaju, imate diktatorski i autokratski svu vlast!“, kazao je predsjednik Vučić.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!