Užas u Njujorku: Troje male djece nađeno na obali, nisu bila pri svijesti, ubrzo su umrla (VIDEO)

“Žena stara 30 godina, za koju se vjeruje da je majka dječaka od 7 godina, devojčice od 4 godine i devojčice od 3 i po mjeseca, trenutno se ispituje u lokalnoj policijskoj stanici”, rekao je juče ujutro šef policije Kenet Kori

Troje dece koja su juče rano ujutro pronađena bez svijesti na obali Koni Ajlenda u Bruklinu umrla su, a policija sada ispituje njihovu majku.

“Žena stara 30 godina, za koju se vjeruje da je majka dječaka od 7 godina, devojčice od 4 godine i devojčice od 3 i po mjeseca, trenutno se ispituje u lokalnoj policijskoj stanici”, rekao je juče ujutro šef policije Kenet Kori.

Policija je saopštila da majka nije privedena i da je uviđaj još u toku. Protiv nje još nije podignuta optužnica, piše CNN.

“Na osnovu preliminarnih informacija nema naznaka prethodnog zanemarivanja ili zlostavljanja. Ne znamo tačno šta se ovde dogodilo”, rekao je Kori.

Policija je oko 1.40 sati primila dojavu od člana porodice koji je izrazio zabrinutost da je neko u porodici povrijedio djecu. Policija je otišla u njihov stan, ali niko nije otvorio vrata.

Čovjek koji se predstavio kao otac jednog od djece sastao se sa zvaničnicima u zgradi i rekao im da je i on zabrinut za bezbjednost djece. Dodao je da vjeruje da je majka bila sa njima u šetnji na Koni Ajlendu. Policija je potom pokrenula pretres tog područja pretražujući šetalište, plažu, lokalne ulice i bolnicu.

Potraga je trajala oko 90 minuta, sve dok policajci, nakon još jedne dojave, nisu pronašli ženu na Brajton Biču, piše “Blic”.

“Kada smo je pronašli bila je potpuno mokra. Ne zna se da li je to zbog kiše ili zato što je bila u vodi u blizini obale. Djeca nisu bila sa njom, a posle dalje potrage pronađeni su nekoliko kilometara dalje na obali. Policajci su odmah pristupili oživljavanju djece, nakon čega su prevezena u bolnicu i proglašena mrtvima”, rekao je Kori.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!