Đukanović: Najrealnije da se krene u organizaciju izbora (VIDEO)

“Da li vidim da postoji rapoloženje u parlamentu da se formira takva vlada, moj odgovor je – ne. Realnije je da se ide u organizaciju izbora koji će nam obezbijediti da nakon njih dobijemo odgovornu političku vladu. Samim tim, prije vjerujem u taj drugi scenario. Ne mislim da je ovo dvogodišnje iskustvo dovoljno otrijeznilo lidere partija da se posvete nacionalnim, a ne uskopartijskim interesima”, kazao je Đukanović

Predsjednik Milo Đukanović ocijenio je da u parlamentu ne postoji raspoloženje da se sastavi nova vlada i da je realnije da se ide u organizaciju vanrednih izbora.

Đukanović je iz Češke, gdje boravi u zvaničnoj posjeti, poručio da je Crnoj Gori hitno potrebna odgovorna politička vlada, te da je teško predviđeti do čega će dovesti pregovori parlamentarne većine od 30. avgusta 2020. godine, prenose “Vijesti”.

Ponovio je ocjenu da je ozbiljna šteta nanijeta tokom prethodne dvije godine državi i sada je potrebno sanirati te probleme i dobiti dobru upravu and Crnom Gorom.

“Da li vidim da postoji rapoloženje u parlamentu da se formira takva vlada, moj odgovor je – ne. Realnije je da se ide u organizaciju izbora koji će nam obezbijediti da nakon njih dobijemo odgovornu političku vladu. Samim tim, prije vjerujem u taj drugi scenario. Ne mislim da je ovo dvogodišnje iskustvo dovoljno otrijeznilo lidere partija da se posvete nacionalnim, a ne uskopartijskim interesima”, kazao je Đukanović, odgovarajući na novinarska pitanja.

Foto: Printscreen

Idi na VRH
error: Content is protected !!