Urnebesno: Go bježao sa balkona na petom spratu, a onda su ga se dočepale bijesne komšije (VIDEO)

Stotine građana posmatralo je svađu golog muškarca na Aveniji Pobjeda sa ženskom osobom. I ona je bila bez odjeće. Potom on silazi na balkon ispod i nestaje u stanu. U međuvremenu su policija i radnici ministarstva za vanredne situacije stigli na mjesto događaja

Ruski mediji izvještavaju o urnebesnoj drami koja se odvijala na petom spratu stambene zgrade u ruskom gradu Lipecku,a uključuje snimak obnaženog muškarca kako bježi iz stana – preko balkona.

Stotine građana posmatralo je svađu golog muškarca na Aveniji Pobjeda sa ženskom osobom. I ona je bila bez odjeće.

Potom on silazi na balkon ispod i nestaje u stanu.

U međuvremenu, piše “Jutarnji list”, su policija i radnici ministarstva za vanredne situacije stigli na mjesto događaja.

U sljedećem prizoru na snimku koji se dijeli društvenim mrežama vidimo istog muškarca koji je negdje uspio da nabavi gaće.

Stoji na vanjskoj jedinici klima uređaja iste zgrade. Vidno je nervozan i nogom pokušava da razbije prozor, ali bez uspjeha.

Potom se odlomila konstrukcija klima uređaja, a muškarac pada na plato gdje su ga dočekali ljutite komšije i policajci.

Kako prenose lokalni mediji, napao ga je čovjek s lopatom, a u pomoć su priskočili policajac i ljutiti komšija. Nakon što je oboren, stigao je i čovjek s palicom. Potom je uhapšen i pružena mu je ljekarska pomoć.

Šta se to tačno događalo u Ulici Pobjede na kućnom broju 128 oko 19:30 31. maja tamošnji mediji još nisu uspjeli da saznaju – je li s balkona bježao ljubavnik kojeg je uhvatio ljubomorni muž ili je njegovo ponašanje posljedica konzumacije narkotika.

Idi na VRH
error: Content is protected !!