Počelo suđenje Brajanu Volšu, otkriveni šokantni detalji: Unajmio privatnog detektiva da prati Anu!

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi objavio je 30. marta tri optužnice protiv Brajana: za ubistvo njegove žene, za dovođenje policijske istrage u zabludu/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tijela

Brajanu Volšu je počelo suđenje za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, a tužioci su iznijeli nove detalje slučaja. Otkriveno je da je Brajan unajmio privatnog detektiva koji je pratio njegovu suprugu Anu, za čije ubistvo je sada optužen.

Okružni tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi objavio je 30. marta tri optužnice protiv Brajana: za ubistvo njegove žene, za dovođenje policijske istrage u zabludu/ometanje pravde i za nepropisno prenošenje ljudskog tijela.

Ana Volš (Foto: Instagram)

Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu Kvinsi, u januaru.

“Blic” podsjeća da su tužioci naveli da je Volš ubio svoju ženu Anu Volš u njihovoj kući u Kohasetu na Novu godinu. Tri mala sina su navodno u to vrijeme bila kod kuće.

Istražitelji sumnjaju da je Brajan uništio tijelo supruge i da su njeni ostaci možda spaljeni u objektu za smeće.

Ana Volš je nestala u noći 1. januara, a Brajan je tada ispričao kako je otišla na službeni put. Njen nestanak je prijavio poslovođa, a Brajan je prvobitno optužen za ometanje istrage, a daljim radom nadležnih on je optužen za ubistvo svoje supruge.

Foto: Brajan Volš (Printscreen)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!