Fondacija „Budi human“: Nijedno dijete ne čeka na liječenje, za osmogodišnjeg Eldina prikupljeno 24.527 eura

„Eldin boluje od parapareze, bolesti koja ga onemogućava da hoda i razvija se u skladu sa svojim uzrastom. Za Eldina je prikupljena pomoć kako bi imao priliku da kroz vježbe i tretmane ostvari napredak koji će olakšati njegovo djetinjstvo, ali i odrastanje“, kazali su iz Fondacije

Akcija prikupljanja sredstava za liječenje putem Fondacije „Budi human“ prikupljena je za svako dijete.

„Sa velikim ponosom ističemo da je za svakog mališana za koga su posredstvom naše organizacije prikupljana sredstva za liječenje ista prikupljena do kraja, te da trenutno nema djece koja čekaju na liječenje“, kazali su iz Fondacije.

Zahvaljujući zajedništvu i humanosti koja pomjera granice, i hrabri dječak Eldin Šabanović sada će imati priliku da se liječi u Dubrovniku.

„Eldin boluje od parapareze, bolesti koja ga onemogućava da hoda i razvija se u skladu sa svojim uzrastom. Za Eldina je prikupljena pomoć kako bi imao priliku da kroz vježbe i tretmane ostvari napredak koji će olakšati njegovo djetinjstvo, ali i odrastanje“, kazali su iz Fondacije.

Osnivač Fonacije „Budi human“, Goran Jovanović, kazao je da su ovo životne pobjede svakog od nas.

„Saznanje da ste dio nečije šanse za bolje sjutra, neprocjenjiv je osjećaj. Taj osjećaj dijelimo sa svima onima koji godinama unazad pružaju podršku kako Fondaciji, tako i svakom djetetu kome je pomoć potrebna, na čemu smo im beskrajno zahvalni. Nastavićemo da se borimo za naše mališane i bolje društvo“, istakao je Jovanović.

Foto: Eldin Šabanović (“Budi human”)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!