Pljevljak Enis Mahić (26) tragično stradao na kruzeru

Pvinformer.me piše da, “po nekim saznanjima jedino ko može da se preko Crnogorske ambasade kontaktiraju tamošnje vlasti i organizuju makar još jednom potragu za njim je Ministarstvo spoljnih poslova u Crnoj Gori”

Foto: Facebook

Dvadeset šest godina star državljanin Crne Gore Enis Mahić, rođen u Pljevljima, koji je radio za američku kompaniju “Royal Caribbean” sa sjedištem u Majamiju, na kruzeru Majesty of the seas, 24. 01. 2019. godine skočio je sa palube u okean i od tad mu se gubi svaki trag.

Nakon potrage, 24 sata kasnije donesena je odluka da se potraga prekine. Kako je ustanovila komisija tamošnjih vlasti, nemoguće je da neko bude živ posle tog vremena.

Pvinformer.me piše da, “po nekim saznanjima jedino ko može da se preko Crnogorske ambasade kontaktiraju tamošnje vlasti i organizuju makar još jednom potragu za njim je Ministarstvo spoljnih poslova u Crnoj Gori”.

“Porodica moli sve nadležne i one koji mogu da pomognu u ovom slučaju da se to učini i da kontaktirju nekoga iz te ustanove”, piše taj portal.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!