Tragedija u Nikšiću: U požaru stradala tri člana porodice Keljmendi – dva brata i snaha

“Dvije osobe izvučene iz požara sa znakovima života. Nažalost ubrzo su preminuli. Naša ekipa je spriječila širenje požara na susjedne objekte koji su tik uz opožareni objekat. Istraga o uzrocima požara kao i o smrti tri osobe je u toku”, kazao je Tadić

Tri osobe su izgubile život u požaru koji se sinoć dogodio u nikšićkom naselju Budo Tomović, kazao je Portal RTCG komandir Službe zaštite i spasavanja Slavko Tadić. Kako saznaje TVCG u požaru je stradala tročlana porodica Keljmendi, dva brata i snaha.

Kako je saopštio oko ponoći su dobili poziv iz Centra bezbjednosti da u naselju Budo Tomović gori kuća.

Saopštio je da su na teren izašli sa tri vozila i deset vatrgasaca.

Kad su stigli na lice mjesta, u objektu od tridesetak kvadrata požar je već bio u razbuktaloj fazi.

“Dvije osobe izvučene iz požara sa znakovima života. Nažalost ubrzo su preminuli. Naša ekipa je spriječila širenje požara na susjedne objekte koji su tik uz opožareni objekat. Istraga o uzrocima požara kao i o smrti tri osobe je u toku”, kazao je Tadić za RTCG.

Brat stradalih Burim Keljmendi koji je gasio požar i pokušavao da izvuče stradale, kaže za TVCG da je sa suprugom pokušavo sve da učini kako bi ugasili požar i spasili članove porodice. Međutim, kako dodaje, bilo je kasno.

Tužiteljka Ana Kalezić obavila je uviđaj. Kaže za TVCG da su izuzeti tragovi i biće proslijeđeni na vještačenje, a naložena je i obdukcija stradalih.

O uzrocima požara u ovom trenutku nije mogla da govori.

Foto: Služba zaštite i spasavanja Nikšić

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!