Pogledajte snimak napada na Markovom trgu u Zagrebu, slučajni prolaznik imao je ludu sreću!

Bezuk je u jednom trenutku nestao iz kadra, a kako je rekao direktor policije Nikola Milina, išao je da promijeni šaržer kako bi nastavio da puca. Pritom je teško ranio jednog policajca. To je i napravio, ali planove su mu promijenili policijski službenici koji su uzvratili vatru i otjerali ga. Bezuk je potom izvršio samoubistvo

Foto: Printscreen

“Jutarnji list” posjeduje kompletan snimak napada na Markovom trgu u Zagrebu, koji se dogodio u ponedjeljak, a prikazan je na pres konferenciji u Upravi policije. Na videu se jasno vidi kako se napadač Danijel Bezuk laganim korakom približava ulazu u zgradu Vlade, odjednom vadi kalašnjikov i ranjava policijskog službenika.

Potom se mladi napadač još malo zadržao ispred ulaza i nasumično pucao.

Veliku sreću u cijeloj priči imao je jedan dostavljač koji je bio u jednom trenutku najbliži Bezuku, ali je čudom izbjegao metak. Na kraju se sakrio iza automobila i ostao tamo da leži do kraja pucnjave.

Bezuk je u jednom trenutku nestao iz kadra, a kako je rekao direktor policije Nikola Milina, išao je da promijeni šaržer kako bi nastavio da puca. Pritom je teško ranio jednog policajca. To je i napravio, ali planove su mu promijenili policijski službenici koji su uzvratili vatru i otjerali ga.

Bezuk je potom izvršio samoubistvo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!