Horor u beogradskom naselju: Stojan Ilić prvo silovao i ubio djevojčicu, pa se vratio da pobije njenu porodicu?

“Blic” piše da se sumnja da je Ilić (38), sa nesrećnom NP (16) bio u emotivnoj vezi

Ubistvo devojčice N. P. (16) zavilo je Ripanj u crno. Nju je Stojan Ilić (38), sa kojim je bila u emotivnoj vezi, kako se sumnja, silovao, pa izbo nožem nasmrt. Reporter “Blica” je na mestu zločina zatekao strašne prizore – jecaj, plač i šok. Niko ne može da povjeruje kakva tragedija se dogodila u beogradskom naselju.

Kako “Blic” saznaje od komšija Stojan Ilić je poslednjih nekoliko dana i živio u kući porodice koju je napao.

“Bili su bliski, znao je tu porodicu. Živio je sa djevojčicom u kući malo prije ovog zločina. Znao im je navike. Ne znamo šta se dogodilo pa je tako poludio i ubio nju, a onda došao da likvidira i članove njene porodice”, potpuno zatečene kažu komšije za “Blic”.

Kako je “Blic” ranije pisao, Stojan je, navodno, prema tvrdnjama komšija, odvezao svoju maloljetnu djevojku i njenog brata do prodavnice, a kada je brat izašao iz vozila, odvezao se sa njom do šume. Tamo ju je, kako se sumnja, silovao i ubio, vratio se do njene porodične kuće, nanio povrede njenim ukućanima, pa se dao u bjekstvo.

Kako tvrde komšije, osumnjičeni Stojan ima dva brata, a navodno, sva trojica imaju psihičke probleme.

“Imao je psihičke probleme, išao je po vračarama, to mi je on sam pričao. Rekla sam mu da se mane toga. Bio je dobar sa mojom porodicom, družila su se i njegova braća sa mojima”, rekla je jedna komšinica novinarima.

“On ima svoju kuću u kojoj živi. Ne znamo zašto je kod njih bio ovih dana, da li je smišljao sve ovo? Ne znamo, ali ovo je velika tragedija. Inače, Stojanova kuća je izgorjela ranije, kada je jedan od njegove braće izazvao požar”, u suzama je dodala druga komšinica.

Prema saznanjima našeg reportera, na licu mjesta, komšije pričaju da najstariji Stojanov brat ne prestaje da plače otkad je saznao šta se dogodilo.

Jedan od Ilićevih poznanika je za “Blic” rekao da je šokiran jer kako kaže “on ne bi ni mrava zgazio”.

Tijelo djevojčice pronađeno je nekoliko kilometara dalje od njene kuće. Kako reporter “Blica” javlja, Stojan je odvezao N.P. daleko u šumu, uz samu prugu. Kako se sumnja, on je izvukao iz kola djevojčicu, izbo je nožem i krenuo da bejži. Ubrzo se predao policiji i uhapšen je.

Foto: Stojan Ilić (Društvene mreže)

Idi na VRH
error: Content is protected !!