Ovo je djevojčica koju je ubio Stojan Ilić: Od malih nogu bila nerazdvojna sa njegovom ćerkom

“Ona i naša ćerka su isto godište. Od predškolskog su zajedno bile. Njoj je sada najteže. Žao joj je drugarice. Njena porodica nije bila u dobrom materijalnom stanju. Djeca su se organizovala kako bi joj platili ekskurziju, sakupljali su novac da im se kuća podigne…”, priča Stojanova bivša supruga Milica. Inače, ubijena tinejdžerka je prije 13 dana proslavila rođendan

Tinejdžerka (16) ubijena je danas u beogradskom Ripnju, a policija je uhapsila Stojana Ilića (38) zbog sumnje da ju je ubio i teško povrijedio njene roditelje.

Kako prenosi “Kurir”, krvavi zločin dogodio se nešto posle 14 sati u naselju Ripanj, a Ilić je pobjegao posle zločina i, kako kažu mještani, rekao je da će da presudi i sebi, ali policija ga je ubrzo uhapsila.

“Navodno je sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uletio kod njih u kuću. Krvi ima na sve strane, čuju se krici i zapomaganje”, kaže jedan stavnovnik ovog naselja.

Teške povrede zadao je njenoj majci, babi i ujaku, a tinejdžerku je uvukao u automobil i presudio joj je na oko kilometar od kuće.

Stojan Ilić (Privatna arhiva)

Kako je naveo izvor “Kurira”, Ilić je dobro poznavao porodicu. Pomahnitao je i uletio u njihovu kuću i besomučno ih ubadao.

“Cio Ripanj zna ovu porodicu, svi su gledali da im pomognu koliko mogu. Ilića poznajemo, kosio je dvorišta, održavao ih i tako zarađivao za život”, kaže sagovornik “Kurira”.

Inače, ubijena tinejdžerka je prije 13 dana proslavila rođendan.

Milica, bivša supruga Ilića, rekla je da je ubijena djevojčica bila vršnajkinja i drugarica njihove ćerke i bile nerazdvojne od malih nogu.

“Ona i naša ćerka su isto godište. Od predškolskog su zajedno bile. Njoj je sada najteže. Žao joj je drugarice. Njena porodica nije bila u dobrom materijalnom stanju. Djeca su se organizovala kako bi joj platili ekskurziju, sakupljali su novac da im se kuća podigne…”, priča Stojanova bivša supruga Milica.

Kako objašnjava, sa Stojanom nije u dobrim odnosima 12 godina, piše “Kurir”.

“Prije 12 godina smo se razveli, varao me je, ali opet ni na kraj pameti da će ovako nešto da uradi. Viđao se sa ćerkom na kilometar od kuće. Poslednji put su se vidjeli u subotu. Inače, on je živio u nekom stanu kod Kumabre sa bratom. Radio je, navodno u Termomontu”, rekla je Milica.

Prema njenim riječima, Stojan ima dva brata i sestru.

Ilić uhapšen je danas oko 15 sati zbog sumnje da je nožem ubio tinejdžerku N.P, a povrijedio njenu majku, babu i ujaka.

Foto: Ubijena djevojčica (Privatna arhiva)

 

Idi na VRH
error: Content is protected !!