Udruženja Crnogoraca “Lovćen” i “Perper” sa Kosova: Dijaspora da glasa za Đukanovića

“Udruženja koja svoju politiku i stavove nikada nisu mijenjali zarad šačice eura ili dinara, kao “neki” koji se tobože predstavljaju kao predstavnici Crnogoraca, a u stvari oni to odavno nisu”, piše u saopštenju

Udruženja Crnogoraca “Lovćen” i “Perper” pozvali su dijasporu da u što većem broju dođe u Crnu Goru i 2. aprila glasa za predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića.

U saopštenju se kaže da su “Udruženja Crnogoraca ‘Lovćen’ i ‘Perper’, kao dva najreprezentativnija udruženja na Kosovu koja predstavljaju prave Crnogorce i beskrajno vole svoju Maticu.

“Udruženja koja svoju politiku i stavove nikada nisu mijenjali zarad šačice eura ili dinara, kao “neki” koji se tobože predstavljaju kao predstavnici Crnogoraca, a u stvari oni to odavno nisu”, piše u saopštenju.

Oni su pozvali sve koji su porjeklom iz Crne Gore, a imaju pravo glasa 2. aprila, da svoj glas daju kandidatu pod rednim brojem 1.

“Đukanović je jedini garant da će sačuvati Crnu Goru kao nezavisnu i samostalnu, da će država ostati multietnička i građanska, a samo pobjeda Đukanovića garantuje i stabilnost regiona”, piše u saopštenju.

Foto: Predsjednik.me

Idi na VRH
error: Content is protected !!