Vesna Radunović iz Njujorka poručuje: Ratni zločinac Šešelj i ja nikad ne možemo imati istoga kandidata

“Dolazim da dam svoj glas protiv epohalne, bezočne prevare, mnogo gore od one 1918. koju mi, Crnogorci, i dan danas bolujemo i plaćamo joj ceh, i koja prijeti da poništi naš identitet i naše biće. Tuđa, okupatorska crkva, ratni zločinac vojvoda Šešelj i ini dušmani našeg postojanja, i ja, ne možemo nikad imati istoga kandidata u izbornoj trci u Crnoj Gori.” – poručuje Vesna Radunović

Vesna Radunović je več četvrt vijeka u Njujorku, ali vezu sa domovinom nikad nije prekidala. Kad je počinjala rad Antena M, bila je dio naše ekipe.

U najslavnijem periodu LSCG, bila ne samo istaknuta liberalka, nego i nezaobilazna u izbornom Štabu partije koja je u prvoj polovini 90-ih spašavala obraz Crne Gore.

Anteni M, a kome bi drugo, javila se porukom da opet dolazi, jer je domovina opet u opasnosti.

“Dolazim da dam svoj glas protiv epohalne, bezočne prevare, mnogo gore od one 1918. koju mi, Crnogorci, i dan danas bolujemo i plaćamo joj ceh, i koja prijeti da poništi naš identitet i naše biće. Tuđa, okupatorska crkva, ratni zločinac vojvoda Šešelj i ini dušmani našeg postojanja, i ja, ne možemo nikad imati istoga kandidata u izbornoj trci u Crnoj Gori.” – poručuje Vesna Radunović.

Za one koji ne znaju, udaljenost Podgorica – Njujork je 7350 km. Da se bolje razumije šta je, ali zaista, ljubav prema Crnoj Gori.

Izvor: Antena M

Idi na VRH
error: Content is protected !!