Nezapamćen zločin u Njemačkoj: Djevojčice izbole nožem vršnjakinju, dijete (12) iskrvarilo na smrt, one sve priznale

Vatrogasci, policajci i psi tragači započeli su veliku pretragu područja gde je djevojčica, koju su lokalni mediji identifikovali kao Luiz, vjerovatno šetala u subotu uveče. Tijelo je pronađeno u nedjelju popodne i potraga je prekinuta

Djevojčica je nestala u subotu uveče na putu kući od kuće prijatelja. Njeno tijelo pronađeno je sledećeg dana u blizini biciklističke staze na granici pokrajine Rajne Palatinat i Sjeverne Rajne-Vestfalije.

Na konferenciji za novinare u utorak njemačka policija je saopštila da su osumnjičene dvije djevojčice iz kruga njenih poznanika, jedna od 12, a druga od 13 godina. Navodi se da su dvije djevojčice priznale zločin.

Vlasti su saopštile da je obdukcija žrtve pokazala brojne rane od noža. Vjeruje se da je devojčica iskrvarila na smrt.

Djevojčica je poslednji put viđena u posjeti prijatelju i krenula je kući u subotu oko 17.30. po lokalnom vremenu (16:30 GMT), prenosi Dojče vele.

Najkraći put između kuće prijatelja i djevojčicinog doma vodio je kroz šumu.

Nakon što nije stigla kući, roditelji su alarmirali policiju.

Vatrogasci, policajci i psi tragači započeli su veliku pretragu područja gde je djevojčica, koju su lokalni mediji identifikovali kao Luiz, vjerovatno šetala u subotu uveče.

Tijelo je pronađeno u nedjelju popodne i potraga je prekinuta.

Zastave su postavljene na pola koplja u gradu Frojdenbergu, ruralnom selu oko 80 kilometara istočno od Kelna, u znak žalosti, piše “Blic”.

“Mi u Frojdenbergu smo duboko potreseni i naše misli su sa rođacima”, rekla je gradonačelnica Nikol Reške.

Foto: Ilustracija (Printscreen)

Idi na VRH

error: Content is protected !!