Igrao na Mundijalu, sad spava na kartonu i moli za hranu – uništio ga porok: Jedno ćebe i crna torba su mu sve što ima (VIDEO)

On je 1998. godine napustio Kanadu zbog optužbi da je konzumirao kokain, a upravo ga je droga odvela na put do dna. Morao je da prodaje stvari, a navodno i sada svaki veći novac potroši na to. Majka mu umrla u junu, a on je za to saznao tek dva mjeseca kasnije. Nada se da će nakon ove ispovijesti moći da se poveže sa ocem. Četiri godine nije video nikog iz porodice i to mu je trenutno jedina želja

Pol Džejms je u Kanadi jedno od najvećih fudbalskih imena svih vremena. Igrao je za Kanadu 47 puta iako je rođeni Velšanin, a postao je i član Kuće slavnih Kanade.

Već šest godina živi u potpunoj bijedi, iako je bio jedan od najvećih talenata države. Bio je čak i selektor Kanade do 20 godina, a vrhunac karijere su mu nastupi na Svjetskom prvenstvu u Meksiku za seniorsku reprezentaciju.

Sada su ga novinari „Dejli Mejla“ pronašli na ulicama Londona kako prosi za hranu, kako već šest godina spava na kartonu, a jedno ćebe i crna torba su mu sve što ima. Ponekad mu neko od prolaznika da nekoliko kovanica i tako gura dan za danom.

„Moja fudbalska karijera je bila sve. Nije trebalo da propustim nijedan dan na poslu. Da se sjutra ubijem, što neću, ljudi bi razumeli. Jer to je bila krvava brutalnost. Zašto prosim? Da mogu da budem nezavisan. Da se vratim u normalu. Da mogu da nosim novu odeću, a ne iskorišćenu“, rekao je Džejms.

On je 1998. godine napustio Kanadu zbog optužbi da je konzumirao kokain, a upravo ga je droga odvela na put do dna. Morao je da prodaje stvari, a navodno i sada svaki veći novac potroši na to.

Majka mu umrla u junu, a on je za to saznao tek dva mjeseca kasnije. Nada se da će nakon ove ispovijesti moći da se poveže sa ocem. Četiri godine nije video nikog iz porodice i to mu je trenutno jedina želja, prenosi portal Nova. 

Idi na VRH
error: Content is protected !!