Protest na Cetinju: Građani nasrnuli na Milatovića i njegovu pratnju (VIDEO)

U jednom trentku je došlo i do napada, pa je Milatović morao uz pomoć obezbjeđenja i policije da uđe u Sportski centar. Milatoviću, između ostalog građani zamjeraju i zbog njegove uloge tokom ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinju 5. septembra 2021. godine. Okupljeni građani su nosili transparente na kojima, je između ostalog, pisalo “Pa što ako pogine 10 Crnogoraca” i “Za tebe je prezir, a ne mjesto predsjednika”

Predsjednički kandidat “Pokreta Evropa sad” Jakov Milatović morao je uz pomoć obezbjeđenja i policije da uđe u Sportski centar na Cetinju.

Kako se vidi na video snimku objavljenom na društvenim mrežama, Milatoviću je nekoliko osoba pomoglo da uđe nakon što je prošao kroz gomilu gdje su ga pojedinci gurali i psovali.

Grupa građana okupila se ispred Sportskog centra gdje je održana predizborna konvencija Milatovića, a većina se razišla oko 18.15.

U jednom trentku je došlo i do napada, pa je Milatović morao uz pomoć obezbjeđenja i policije da uđe u Sportski centar.

Prema informacijama “Vijesti” okupljeni su se protivili održavanju konvencije.

Milatoviću, između ostalog građani zamjeraju i zbog njegove uloge tokom ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinju 5. septembra 2021. godine.

Okupljeni građani su nosili transparente na kojima, je između ostalog, pisalo “Pa što ako pogine 10 Crnogoraca” i “Za tebe je prezir, a ne mjesto predsjednika”.

https://youtube.com/shorts/G3HztxhxBl0?feature=share

Idi na VRH
error: Content is protected !!