Tužna ispovijest poznatog glumca: Ovo je Vojin Ćetković uradio za teško oboljelog Mišu Janketića

“Kada se ozbiljno razbolio Miša Janketić, ja sam razgovarao sa njegovim ljekarom i pitao ga kako je Miša. On mi je rekao da je loše, da su mu pluća loša, a onda sam rekao da sam mislio da radi jednu predstavu…”

Glumac Vojin Ćetković prisjetio se jedne anegdote koju je doživio sa legendarnim glumcem Mišom Janketićem.

“Kada se ozbiljno razbolio Miša Janketić, ja sam razgovarao sa njegovim ljekarom i pitao ga kako je Miša. On mi je rekao da je loše, da su mu pluća loša, a onda sam rekao da sam mislio da radi jednu predstavu. Ja ću iću po njega, dovoziću ga, odvoziću.. ‘Ali on puši’, kažem ja, a ljekar mi odgovara ‘Neka puši’. Ja kažem da on i pije rakiju, a ljekar kaže ‘Neka pije”, prisjetio se Vojin i dodao:

“Ja mislim da je on i živnuo od tada. Kako izađe na scenu osjeti se to, a drugo, uposlio je mozak i nije razmišljao samo o smrti, nije razmišljao samo o svojoj bolesti. A mi se bavimo takvim poslom koji zahtijeva duboku koncentraciju cijelog tijela”, kazao je Vojin Ćetković u jednoj emisiji, prenosi objektiv.rs.

On se osvrnuo i na svoju pasiju prema pecanju, koja ga prati od njegove pete godine.

“Volio sam da budem sam. Često sam odlazio na rijeku i spavao tamo kada sam ulazio u loše momente kada sam se preselio u Beograd”, kaže Ćetković, koji pecanje opisuje kao veoma intimnu stvar.

“Uglavnom pecam sa ljudima sa kojima pecam od rođenja. Moj drug i moj brat prolaze i po 200 kilometara da bismo pecali. U Beogradu imam Vanju Grbića, on mi ovdje prija u pecanju”, kaže poznati glumac.

Foto: Vojin Ćetković (Instagram)

“Pop Maca – Dželat s oreolom sveca” (II): Pismo Milete Sokovića Miši Janketiću

Idi na VRH
error: Content is protected !!